غذاهای سرخ شده ریسک افسردگی و اضطراب را می افزایند محققان می گویند؛ به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن غذاهای سرخ شده می تواند خطر افسردگی و اضطراب را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید به ارتباط بین مصرف مکرر غذاهای سرخ شده و موارد بیشتر اضطراب و افسردگی پی برده است. این مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف منظم غذاهای سرخ شده، بخصوص سیب زمینی سرخ شده، به ترتیب ۱۲% و ۷% خطر ابتلاء به اضطراب و افسردگی را زیاد می کند. کارشناسان می گویند این ارتباط به علل گوناگونی همچون اختلال در روده، افزایش التهاب و اختلال در متابولیسم لیپید (چربی) است. تحقیقات جدید نشان داده است که آنچه می خوریم امکان دارد نه تنها از نظر جسمی بلکه از نظر روحی هم بر ما تاثیر بگذارد. به صورت خاص، مطالعه جدید محققان دانشکده پزشکی سنت لوئیس در واشنگتن نشان داده است که رژیم غذایی سرشار از مصرف غذاهای سرخ شده، بخصوص سیب زمینی سرخ شده، با افزایش موارد اضطراب و افسردگی مرتبط می باشد. محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف مکرر غذای سرخ شده به علت وجود یک آلاینده در غذاهای سرخ شده به نام آکریل آمید، بشدت با خطر بیشتر اضطراب و افسردگی مرتبط می باشد. مشخص شده است که این آلاینده سبب التهاب عصبی و اختلال در متابولیسم لیپید می شود که می تواند بر سلامت روان تاثیر بگذارد. از نظر محققان، این فرضیه وجود دارد که التهاب امکان دارد ترشح دوپامین را کم کند و همینطور مناطقی از مغز را که با پاداش مرتبط هستند را کم رنگ کند. علاوه بر این، غذاهای سرخ شده معمولا فاقد فیبر، فیتونوترینت ها و چربی های سالم هستند که تاثیر مثبتی بر سلامت مغز دارند. به نوبه خود، این روند می تواند بر روده هم تاثیر بگذارد. به گفته محققان: «فقدان این ترکیبات می تواند سبب اختلال در نحوه ارتباط روده و مغز با یکدیگر شود. بیشتر از ۹۰ تا ۹۵ درصد سروتونین ما در روده ایجاد می شود و ازاین رو فرض بر اینست که عدم تعادل در میکروبیوم های روده بر تولید این انتقال دهنده های عصبی تاثیر می گذارد که به نوبه خود بر خلق و خوی ما تاثیر منفی می گذارد.» منبع: مین فود 1402/02/21 13:36:32 5.0 از 5 318 تگهای خبر: پزشك , چربی , رژیم غذایی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی