تأمین شیرخشک از مسیر تولید و واردات دادگرنژاد عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، در مورد روند تأمین و توزیع شیرخشک رگولار در کشور توضیحاتی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، منوچهر دادگرنژاد اظهار نمود: هم اکنون مشکلی از لحاظ تأمین شیرخشک وجود ندارد و با عنایت به تأمین این فرآورده از مسیر تولید داخل و واردات، بزودی نیاز بازار مرتفع خواهد شد. وی اظهار داشت: تولیدکنندگان شیرخشک با تمام ظرفیت درحال تأمین بازار هستند و تولیدات آنها روزانه در کشور توزیع می شود. مدیرکل امور فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: برنامه توزیع شیرخشک مورد نیاز هر استان بر مبنای الگوی مصرف سال ۱۴۰۱، میزان موالید سالجاری و نیاز تعیین و به صورت ماهانه بازبینی می شود. وی ادامه داد: هدف اصلی ما تأمین شیرخشک مورد نیاز کشور، روان شدن فرایند توزیع و البته مقابله با قاچاق این فرآورده مهم غذایی است. دادگرنژاد، از تمامی دست اندرکاران زنجیره تأمین فرآورده ها که به صورت شبانه روزی همگام با سازمان غذا و دارو در جهت رفع نیاز مصرف کنندگان همکاری کرده اند، قدردانی نمود. منبع: minfood.ir 1402/07/20 17:05:51 5.0 از 5 269 تگهای خبر: برنامه , دارو , درد , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی