وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی رستمی مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، سرپرست اداره امور فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از کم فروشی و گران فروشی محصولات سلامت محور بعنوان خط قرمز سازمان نام برد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا رستمی، ضمن اشاره به این که کم فروشی و گران فروشی خط قرمز سازمان غذا و دارو است، اظهار داشت: با عنایت به تغییر مؤلفه های تاثیر گذار بر قیمت فرآورده ها، تلاش می نماییم قیمتها را به منظور حفظ زنجیره تأمین و با رویکرد پشتیبانی از مردم مدیریت نماییم. وی ادامه داد: سیاست ارزی شیرخشک اطفال سال قبل از ارز ۴۲۰۰ به ارز ترجیحی نوع دوم ۲۸۵۰۰ تومانی تغییر پیدا کرد و متعاقباً قیمت های جدید ابلاغ گردید با عنایت به این که قیمت افزوده شده بود سازمان غذا و دارو بخش عمده ای از مابه التفاوت این افزایش قیمت را زیر پوشش یارانه ارزی قرار داد. رستمی افزود: در مورد فرآورده های وارداتی، بعد از عبور بیشتر از ۶ ماه از طرح که با مدیریت خوبی به نفع مردم انجام شد و فرآورده های که با ارز قبلی تأمین شده بودند، با قیمت قبلی فروخته شد می توانیم به تدریج قیمت جدید را ابلاغ نماییم. لذا، با اینکه به صورت طبیعی افزایش قیمت وجود دارد اما مردم هم تأیید خواهند کرد که نسبت به تورم و افزایش قیمت محصولات دیگر، محسوس نخواهد بود. 1403/02/04 12:23:11 5.0 از 5 89 تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نانوایی ها نان ساده پخت کنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی