یافته جدید تحقیقاتی؛

كاهش عود سرطان روده با مصرف آجیل

كاهش عود سرطان روده با مصرف آجیل به گزارش مین فود محققان می گویند افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ كه به صورت مرتب مغزیجاتی مانند بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و بادام هندی مصرف می كنند در معرض ریسك پایین تر عود سرطان و مرگ ناشی از آن هستند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داده است افرادی كه به صورت مرتب حداقل هفته ای ۲۵ تا ۵۰ گرم مغزیجات آجیلی مصرف می كردند ۴۲ درصد با افزایش نرخ زنده ماندن پس از سرطان روبرو بودند.
در بیماران مبتلا به مرحله ۳ سرطان روده، بازگشت بیماری تا حدود نصف كاهش پیدا كرد.
«تمیدایو فادلو»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه سرطان دانا-فاربر بوستون، در این باره می گوید: «این یافته ها همراه با چندین مطالعه مشاهده ای دیگر نشان داده است كه گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرك بدنی، حفظ وزن سالم، و كاهش مصرف نوشیدنی های قندی و شیرین، باعث بهبود روند درمان سرطان روده می گردد.»
فادلو در ادامه می افزاید: «این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و فاكتورهای سبك زندگی در افزایش بقاء پس از سرطان روده تاكید دارد.»
این مطالعه شامل ۸۲۶ شركت كننده بود كه به صورت متوسط ۶.۵ سال پس از درمان با جراحی و شیمی درمانی تحت نظر بودند.
بیماران ممكن است به خاطر نگرانی از میزان چربی بالا مغزیجات آجیلی آن را مصرف نكنند، اما این مطالعات نشان می دهند مصرف كنندگان مغزیجات آجیلی لاغرتر هم هستند.
مطالعات قبلی همینطور نشان داده اند كه مصرف این نوع مغزیجات به كاهش مقاومت انسولین هم كمك می نماید.
به گفته محققان، «این مطالعه از این فرضیه دفاع می كند كه رفتارهای كه باعث كاهش احتمال مقاومت انسولین در فرد می شود، نظیر خوردن مغزیجات آجیلی، باعث بهبود نتایج سرطان روده هم می شوند.»
 

1396/12/12
15:51:08
5.0 / 5
156
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است

مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی