تاثیر پنیر بر تغییر شكل جمجمه

یافته جدید محققان كانادایی؛

تاثیر پنیر بر تغییر شكل جمجمه مین فود: طبق نتایج یك مطالعه جدید، اثر كشاورزی بر مورفولوژی جمجمه در جمعیت های كه نرم ترین غذا یعنی پنیر مصرف می نمودند، بیشترین بوده است.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، در تحقیقات جدید ادعا می شود كه مصرف پنیر تاثیر قابل توجهی بر شكل جمجمه انسان داشته است.
محققان از مجموعه های جهانی ۵۵۹ كاسه سر و ۵۳۴ آرواره فك تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از دویست جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده كردند تا از تاثیر رژیم غذایی بر شكل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دوره گذار به كشاورزی مطلع شوند.
آنها تغییرات كمتری در مورفولوژی جمجمه گروه های كه غلات، لبنیات و یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف كرده بودند، یافتند.
دیوید كاتز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه كالگری كانادا، در این باره می گوید: «بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه های مصرف كننده محصولات لبنی مشاهده شد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شكل در جمجمه تاكید دارند.
 

1396/06/12
00:46:10
5.0 / 5
305
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است