تاثیر برگزاری رویداد اینوتك سلامت در حوزه صنایع غذایی

مدیر مركز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه تاكید كرد؛

تاثیر برگزاری رویداد اینوتك سلامت در حوزه صنایع غذایی مین فود: مدیر مركز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور با اشاره به برگزاری رویداد اینوتك سلامت، اظهار داشت: برگزاری این رویداد گامی خواهد بود كه كارآفرینان مورد حمایت هرچه بیشتر قرار گیرند


به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر مهدی فرهودی در آستانه برگزاری رویداد اینوتك سلامت، تصریح كرد: این رویداد شبكه ای برای ارتباط هسته های فناورانه، سیاست گذاران حوزه تغذیه و صنایع غذایی و سرمایه گذاران و مراكز رشد و پارك های علم و فناوری فراهم می كند. وی اضافه كرد: امروزه خیلی از فناوران در حوزه تغذیه و صنایع غذایی مشغول بوده و برگزاری این رویداد كمك می نماید كه مشكلات و چالش ها یی كه در پیشبرد اهداف خود دارند با حضور مسئولان و دست اندركاران مربوطه در بین گذاشته شود. مدیر مركز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور، ادامه داد: امروزه شركت های زیادی در ارتباط با مبحث ایمنی و امنیت مواد غذایی فعالیت می نمایند كه امروزه مهمترین چالش كارآفرینان در این حوزه تامین بازار بوده و خیلی از محصولات در بازاریابی مشكل دارند كه برگزاری این رویداد شرایطی را فراهم می كند كه محصولات تولید شده توسط كارآفرینان در نمایشگاه های جانبی رویداد اینوتك معرفی شوند. فرهودی افزود: از طرفی كارآفرینان این حوزه به جهت اینكه محصولات خویش را تجاریسازی كنند نیاز به سرمایه گذاری دارند كه این رویداد شرایط را برای این مساله فراهم می سازد؛ همینطور مساله دیگر در كارآفرینی حوزه غذا مبحث مجوزها است در این شرایط لازم برای دریافت مجوزها جهت تجاری سازی محصولات با استفاده از ارتباط و مذاكره با سیاست گذاران صنعت غذا آشنا می شوند. مدیر مركز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور بیان داشت: همینطور در این رویداد امكان عرضه مشاوره های عمومی، علمی و تخصصی به كارآفرینان فراهم شده ومی توانند با كارشناسان مربوطه این اقدام را انجام دهند. عضو كارگروه علمی رویداد اینوتك سلامت اظهار داشت: مركز رشد انستیتو تحقیقات صنایع غذایی كشور فعالیت خویش را از شهریور ۹۵ شروع كرده كه در این مدت ۲۵ واحد فناوری با استفاده از كمیته های جذب در این مركز پذیرش شده اند. این مركز به صورت تخصصی فعالیت خویش را در حوزه تغذیه و صنایع غذایی آغاز كرده و هدف اصلی آن محصولات سلامت محورتولید می كنند از اهداف راه اندازی این مراكز است، كارآفرینان این مركز تیم های دانشجویی، اعضای هیات علمی، شركت های نوپا و واحدهای تحقیق و توسعه شركت های بزرگ هستند. فرهودی، تولید شبكه ای در خلق زیست بوم كارآفرینی را از مهم ترین اهداف برگزاری رویداد اینوتك برشمرد و اظهار داشت: این شبكه شامل فناوران، كارآفرینان حوزه سلامت غذا، شتاب دهنده ها، مدیران و صاحبان صنایع است. وی بیان داشت: این رویداد فرصت خوبی برای معرفی محصول بوده تا فناوران محصولات خویش را در حضور سرمایه گذاران معرفی كنند و هسته های نوپا و شركت ها شرایطی برایشان فراهم می گردد كه پیش از ظهور مستقل در كشور در معرض قضاوت و داوری اولیه از جانب متخصصان، صاحبان صنایع، حامیان مالی، سرمایه گذاران و سیاست گذاران قرار گیرد. فرهودی در انتها تصریح كرد: سال ۹۷ سال پشتیبانی از تولید ملی بوده كه امیدواریم برگزاری رویداد اینوتك سلامت هم گامی موثر برای حمایت هرچه بیشتر كارآفرینان باشد.

1397/01/30
17:02:24
5.0 / 5
132
تگهای خبر: تغذیه , سلامت , علم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است