یافته محقق ایرانی موسسه تحقیقاتی سوئد؛

افزایش ریسك ابتلا به دیابت با مصرف نمك

افزایش ریسك ابتلا به دیابت با مصرف نمك به گزارش مین فود به گفته محققان مصرف بالای نمك ریسك ابتلا به دیابت را در افراد بزرگسال بالا می برد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه جدید شامل داده های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد بود. یافته ها نشان داد مصرف نمك با افزایش ۶۵ درصدی ریسك ابتلا به دیابت نوع۲ به ازای مصرف هر ۲.۵ گرم نمك اضافی در روز (تا حدودی كمتر از نصف قاشق چایخوری) مرتبط بود.
پژوهشگران موسسه كارولینسكا سوئد به سرپرستی بهاره رسولی دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمك (حدود ۱.۲۵ قاشق چایخوری یا بیشتر) ۷۲ درصد بیشتر از افراد دارای كمترین میزان مصرف نمك در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند.
به گفته محققان، افزایش مصرف نمك ممكن است موجب بروز مقاومت انسولین و در نتیجه دیابت نوع۲ شود. از سوی دیگر ممكن است مصرف نمك با افزایش وزن همراه باشد.
مصرف بالای نمك با افزایش قابل توجه ریسك ابتلا به دیابت نوع۱ كه یك بیماری نهفته خودایمنی است و به آهستگی پیشرفت می كند، نیز مرتبط است.
 

1396/06/26
13:27:17
5.0 / 5
235
تگهای خبر: بیماری , نمك , چاقی , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است

مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی