كاهش سرطان روده با سیب زمینی بنفش

محققان می گویند؛

كاهش سرطان روده با سیب زمینی بنفش به گزارش مین فود محققان مدعی می باشند رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا سیب زمینی بنفش و سایر میوه ها و سبزیجات رنگی موجب كاهش ریسك ابتلا به سرطان روده و سایر بیماری های التهابی روده می گردد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، گیاهان رنگی از جمله سیب زمینی بنفش، حاوی تركیبات بیواكتیو نظیر آنتوسیانین ها و اسیدهای فنولیك، هستند كه با پیشگیری از سرطان مرتبط هستند.
به گفته محققان، فهم نحوه عملكرد این تركیبات در سطح مولكولی می تواند گام اول به سوی یافتن درمان های برای سرطان باشد.
در این مطالعه، در خوك های دارای یك رژیم غذایی پركالری حاوی سیب زمینی بنفش در مقایسه با گروه كنترل، اینترلوكین ۶ (IL-۶) در قسمت مخاطی روده شان كمتر بود.
اینترلوكین ۶، پروتئینی است كه در بروز التهاب مهم است و افزایش میزان IL-۶ با پروتئین های نظیر Ki-۶۷ كه با گسترش و رشد سلول های سرطانی مرتبط هستند همراه است.
سرطان روده، قاتل پیشرو در بسیاری از كشورهای غربی است كه ناشی از مصرف زیاد گوشت و مصرف كمتر میوه و سبزیجات است.
درحالیكه محققان در این مطالعه از سیب زمینی بنفش استفاده كردند، اما جیرام وانامالا، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، تاكید دارد كه سایر میوه ها و سبزیجات رنگین هم می توانند چنین تاثیرات مشابهی داشته باشند.
وانامالا در ادامه می افزاید: «سیب زمینی سفید ممكن است تركیبات مفیدی داشته باشد، اما سیب زمینی بنفش دارای تراكم بسیار بیشتری از این تركیبات ضدالتهابی و ضد اكسیدكننده است.»
 

1396/07/04
15:24:37
5.0 / 5
287
تگهای خبر: بیماری , سبزیجات , میوه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است