تاثیر ویتامین D در پیشگیری از سرطان سینه

یافته جدید مطالعاتی؛

تاثیر ویتامین D در پیشگیری از سرطان سینه مین فود: به قول محققان، رژیم غذایی سرشار از ویتامین D باعث كاهش خطر سرطان سینه می گردد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه كالیفرنیا دریافتند وجود میزان بالاتر ویتامین D با كاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد.
محققان در این مطالعه، داده های دو آزمایش بالینی متشكل از ۳۳۲۵ شركت كننده و یك مطالعه پیشرفته شامل ۱۷۱۳ شركت كننده را برای بررسی رابطه بین خطر سرطان سینه در زنان و غلظت ویتامین D موجود در خون بررسی كردند.
تمامی زنان ۵۵ سال به بالا بودند. داده ها مربوط به سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۷ بود. شركت كنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری سرطان بودند و به طورمیانگین به مدت ۴ سال تحت نظر بودند. میزان ویتامین D خون این زنان در طول مدت مطالعه اندازه گیری شد.
در طول مدت مطالعات، ۷۷ نمونه جدید مبتلا شدن به سرطان سینه تشخیص داده شد.
«سدریك گارلند»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم شركت كنندگان دارای میزان ویتامین D بالاتر از ۶۰ ng/ml در خون شان در مقایسه با افراد دارای ویتامین D كمتر از ۲۰ ng/ml، یك پنجم كمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان سینه بودند.»
به گفته محققان، هرچقدر میزان ویتامین D خون بیشتر باشد، خطر سرطان سینه بیشتر كاسته می شود.

1397/04/09
22:14:48
5.0 / 5
93
تگهای خبر: سرطان , غذا , ویتامین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است