آشنایی با مواد خوراكی كه فیبر مصرفی را می افزایند نكته سلامت؛ مین فود: محققان سفارش می كنند برپایه سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فیبر كه از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت همچون كمك به هضم غذا، كمك به احساس سیری طولانی تر و كمك به كنترل زیاده خوری است. محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل های زیر را سفارش می كنند: - حداقل دو فنجان میوه و دوونیم فنجان سبزیجات در روز مصرف كنید. - به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه ای استفاده كنید. - به غذاهایتان سبوس گندم اضافه كنید. - هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف كنید. 1397/05/08 22:53:40 5.0 از 5 4686 تگهای خبر: غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی