بیماری های ناشی از مصرف گوشت های فرآوری شده را بشناسید محققان اعلام كرده اند؛ مین فود: شماری از مطالعات اثبات نموده اند كه بین مصرف گوشت فرآوری شده با برخی بیماری ها نظیر سرطان، بیماری دوقطبی و فشارخون بالا ارتباط نزدیكی وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان اخطار می دهند اگر می خواهید از این بیماری ها دور بمانید مصرف غذاهای فرآوری شده را متوقف نمایید. گوشت های فرآوری شده شامل هات داگ، همبرگر، سوسیس و كالباس هستند. این گوشت ها به طریقی آماده می شوند كه طعم و مزه شان با استفاده از نمك، خشك كردن و دودی كردن حفظ می گردد. مصرف این نوع مواد خوراكی باعث افزایش ریسك مبتلا شدن به برخی بیماری ها و مشكلات سلامت می گردد كه در ادامه به آنها اشاره می شود: سرطان كلوركتال (انتهای روده بزرگ) موسسه سرطان سازمان بهداشت جهانی، گوشت های فرآوری شده را در رده مواد سرطان زا طبقه بندی كرده است. طبق اعلام این سازمان، مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده (كمتر از دو برش كالباس) ریسك مبتلا شدن به سرطان كلوركتال را تا ۱۸ درصد بالا می برد. محققان عنوان می كنند نیتریت و نیترات افزوده شده در طول فرآوری گوشت بعنوان نگهدارنده عامل بروز این سرطان است چراكه این تركیبات می توانند به مواد شیمیایی سرطان زا در بدن تبدیل شوند. بیماری قلبی تحقیقات علمی نشان داده است بین آلرژن موجود در گوشت قرمز نظیر كالباس و همبرگر و تشكیل چربی های مسدودكننده عروق قلبی رابطه وجود دارد كه باعث افزایش ریسك حملات قلبی و سكته می گردد. چربی های اشباع شده در این گوشت ها هم عامل اصلی بیماری قلبی هستند. كاهش تعداد اسپرم گوشت های فرآوری شده باعث تحریك سلول های چربی در بدن در تبدیل تستوسترون به استرادیول (كه شبیه استروژن است) شده و در نتیجه به تولید اسپرم صدمه می رسانند. بنابراین مردانی كه به صورت مرتب گوشت فرآوری شده مصرف می كنند در مقایسه با مردانی كه به ندرت از این نوع گوشت ها استفاده می نمایند، تعداد اسپرم كمتری دارند. بیماری كبدی گوشت های فرآوری شده حاوی میزان بالا نمك است كه منجر به احتباس مایعات در بدن می گردد. در نتیجه بدن دچار تورم شده و بیماری كبدی تولید می گردد. بلوغ دیرهنگام محققان ایرلندی دریافتند مصرف بیش از حد نمك كه معمولا در گوشت فرآوری شده یافت می شود، امكان دارد منجر به بلوغ دیرهنگام شود كه می تواند سبب بروز مشكلات رفتاری، استرس و كاهش قدرت باروری شود. فشارخون بالا و دیابت فسفات موجود در گوشت های فرآوری شده می توانند عامل فشارخون بالا و بیماری قلبی باشند. میزان بیش از اندازه زیاد فسفات باعث تولید هورمونی موسوم به FGF۲۳ در استخوان ها می گردد كه به قلب فشار آورده و می تواند منجر به فشارخون بالا شود. سدیم اضافی در گوشت های فرآوری شده تاثیر منفی بر میزان قندخون هم دارند كه می تواند منجر به دیابت شود. 1397/06/29 14:44:44 5.0 از 5 4734 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی راز پوست شفاف در یک میوه آبدار اهمیت عرضه خدمات به سالمندان و پشتیبانی از آنها در چارچوب برنامه های محله محور پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته نحوه ارزیابی سلامت کلیه برای افراد دیابتی به علاوه فیلم خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند جدیدترین ها نحوه ارزیابی سلامت کلیه برای افراد دیابتی به علاوه فیلم خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی