برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، نمونه برداری در كارخانجات در گفتگو با مهر مطرح شد؛ مین فود: مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح دستورالعمل برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، كه به معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی ابلاغ گردیده است، پرداخت. دكتر وحید مفید در گفتگو با خبرنگار مهر، به اجبار كارخانجات تولید مواد غذایی كه می بایست از برچسب تراریختگی استفاده كنند، اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به مشكلاتی كه در اجرای برچسب گذاری محصولات غذایی بر اساس سنجش كمی تركیبات تراریخته در عمل محتمل است، مقرر شد پس از این تمامی محصولات غذایی حاصل از دانه های روغنی نظیر ذرت، سویا، كلزا، و پنبه دانه تراریخته به صورت خاص و یا تركیبی با هر درصدی هم لگو شوند و هم در مقابل جزء تراریخته عبارت «تغییر یافته ژنتیكی یا تراریخته» درج شود. وی توضیح داد: در واقع بحث كمیت سنجی مطرح نبوده و صرفا وجود و یا عدم وجود جزء تراریخته در فرمولاسیون محصول، برچسب آن را مشمول درج لگو و عبارت ترایختگی می كند. مفید تصریح كرد: در صورتیكه متقاضی بنا بر مستندات معتبر مدعی عدم تراریختگی محصول باشد باید فرم تعهدنامه عدم تراریختگی مطابق با دستورالعمل اجرایی وزارت بهداشت در مورد موجود زنده تغییر ژنتیكی یافته و فرآورده های آن در رابطه با مواد غذایی را تكمیل كرده و با سایر مستندات در محلی مناسب كه دسترسی همكاران ناظر در دانشگاه های علوم پزشكی به سهولت میسر باشد، نگهداری نمایند. مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهارداشت: طبق این دستورالعمل، از محموله های تراریخته به صورت رندم نمونه برداری جهت راستی آزمایی تعهد عدم تراریختگی صورت خواهد گرفت. مفید اضافه كرد: با عنایت به اینكه در بعضی از كارخانجات از قبل مقادیری برچسب موجود است، لازم است تمامی موجودی برچسب های مواد غذایی مشمول كارخانجات تحت نظارت دقیقا شمارش شده و زمان اتمام آنها از سوی واحد تولیدی به صورت منطقی مشخص شود. وی اظهار داشت: مقرر گردیده تا آخر برچسب های موجود درج لگو تراریختگی و عبارت تراریخته در مقابل جزء تراریخته با «جت پرینتر» و پس از اتمام موجودی برچسب های هر كارخانه، لگو و عبارت تراریخته در برچسب های جدید با شرایطی كه در بخشنامه های قبلی اعلام شده، چاپ شود. 1397/07/02 16:11:34 5.0 از 5 5379 تگهای خبر: پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی