محققان چینی می گویند؛

كاهش حمله قلبی با غذاهای تند

كاهش حمله قلبی با غذاهای تند به گزارش مین فود طبق نتایج مطالعات جدید، افرادی كه غذاهای تند مصرف می كنند احتمالا نمك كمتری مصرف كرده و فشارخون پایین تری دارند، از اینرو با كاهش ریسك حملات قلبی و سكته روبرو هستند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان چینی می گویند افرادی كه غذاهای تند مصرف نمی كنند احیانا به طورمیانگین ۱۳. ۴ گرم نمك در روز مصرف می كنند. درحالیكه میانگین مصرف روزانه نمك برای افراد مصرف كننده غذاهای تند تنها ۱۰. ۳ گرم است.
نتایج نشان داد فشارخون سیستولیك (عدد بالا) برای افراد عاشق غذاهای تند در مقایسه با افراد دارای كمترین تمایل به غذاهای تند و فلفلی، ۸ mmHg پایین تر بود. فشارخون دیاستولیك (عدد پایین) برای گروه عاشق غذاهای تند ۵ mmHg پایین تر بود.
دكتر ژیمینگ ژو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشكی ارتش چین، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است لذت بردن از طعم تند فلفل شیوه موثری برای كاهش مصرف نمك و فشارخون است و ارتباطی با نوع و میزان غذا ندارد. »
محققان در این مطالعه از تكنیك های تصویربرداری برای بررسی دو منطقه مغز شركت كنندگان، یعنی اینسولا و قشر اوربیتوفرنتال مغز كه در درك طعم شوری نقش دارند، استفاده كردند.
آنها دریافتند مناطق تحریك شده بواسطه نمك و فلفل باهم همپوشانی دارند و فلفل باعث افزایش فعالیت مغز در مناطق فعال شده با استفاده از نمك می گردد. به قول محققان، این افزایش فعالیت مغز باعث حساسیت بیشتر افراد به نمك شده و بدین ترتیب آنها می توانند از غذای بدون نمك هم لذت ببرند.
 

1396/09/06
00:04:46
5.0 / 5
159
تگهای خبر: غذا , نمك , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است

مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی