نوشیدن قهوه ریسك بیماری های كبدی را می كاهد

یافته جدید پژوهشی؛

نوشیدن قهوه ریسك بیماری های كبدی را می كاهد مین فود: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسك سرطان كبد و سیروز كبدی را می كاهد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق گزارش كالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن كبد، سرطان كبد و سیروز كبدی تاثیر دارد.
گریم الكساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بیماری كبدی در حال افزایش است و بررسی این مورد حائز اهمیت است كه چقدر قهوه بعنوان یكی از معروف ترین نوشیدنی های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد. »
طبق سفارش محققان، قهوه باعث كاهش ریسك بیماری های كبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و سفارش های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند.
بررسی چندین مطالعه نشان داده است مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با كاهش ۴۰ درصدی ریسك سرطان كبد مرتبط می باشد باآنكه به نظر می رسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است.
تحقیق محققان آمریكایی و ایتالیایی نشان داده است مصرف قهوه با كاهش ریسك سیروز كبدی بین ۲۵ تا ۷۰ درصد مرتبط می باشد.
تحقیق دیگر رابطه معكوس بین مصرف قهوه و ریسك بیماری مزمن كبدی را با میانگین كاهش ۲۵ تا ۳۰ درصد در افرادی كه كمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵ درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان داده است.
جودی رایس، سرپرست تیم تحقیق از انجمن كبد بریتانیا، در این باره می گوید: «بیماری كبدی یك قاتل خاموش است كه غالبا هیچ علامتی ندارد. »
محققان دریافتند قهوه باعث پیشگیری و در بعضی مواقع كُند كردن روند پیشرفت بیماری كبدی می گردد.

1396/09/17
23:38:52
5.0 / 5
263
تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , غذا , قهوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است