مصرف سالاد باعث حفظ سلامت و جوانی مغز می گردد محققان توصیه می كنند؛ مین فود: طبق نتایج یك مطالعه خوردن یك یا دو وعده سالاد متشكل از اسفناج، كاهو و كلم در روز می تواند مغز را ۱۱ سال جوان تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه راش شیكاگو دریافتند افرادی كه حداقل یك وعده در روز سبزیجات سبز پربرگ مصرف می كنند در تست های حافظه و مهارت های فكری نرخ زوال حافظه آهسته تری را نشان می دهند. در افرادی كه بیشتر سبزیجات پربرگ سبز می خورند، روند پیرشدن مغزشان ۱۱ سال آهسته تر است. مارتا كلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن سبزیجات برگدار سبز به رژیم غذایی روزانه می تواند شیوه ای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد. »این مطالعه شامل ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال بود كه مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود ۴. ۷ سال تحت نظر بودند. 1396/10/03 19:51:04 5.0 از 5 5162 تگهای خبر: سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است ویتامین ها انرژی ساز نیستند! اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ جدیدترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی