تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر كاهش ناتوانی سالمندان محققان بریتانیایی می گویند؛ مین فود: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است مصرف پروتئین بیشتر باعث كاهش ریسك ناتوانی در سالمندان شده و به آنها كمك می نماید تا به مدت طولانی تری زندگی مستقل داشته باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه نیوكاسل بریتانیا، پروتئین رژیم غذایی روند از بین رفتن توده های عضلانی را با افزایش سن كُند می كند و در نتیجه سالمندان توانایی انجام كارهای روزمره شان حفظ می گردد. «نانو مندونكا»، سرپرست تیم تقحیق، در این باره می گوید: «یافته های ما از باور فعلی در مورد افزایش مصرف روزانه پروتئین پیشنهادی برای داشتن دوره سالمندی سالم و فعال دفاع می كند.» در این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۷۰۰ نفر را در دو شهر بریتانیا بررسی كردند. این افراد درسال ۲۰۰۶، ۸۵ ساله بودند. بیشتر از یك چهارم (۲۸ درصد) آنها كمتر از میزان مجاز سفارش شده پروتئین مصرف می كردند. محققان در طول مدت ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد دریافتند شركت كنندگانی كه در شروع مطالعه، پروتئین بیشتری مصرف می كردند در مقایسه با افرادی كه پروتئین كمتری مصرف كرده بودند، كمتر دچار ناتوانی شده بودند. به گفته مندونكا، افراد بزرگسال مسن باید به ازای هر ۰.۹۹ كیلوگرم وزن بدن شان، ۱ گرم پروتئین مصرف كنند. بدین معنا كه، یك فرد با وزن ۷۲.۵ كیلوگرم نیاز به مصرف حدود ۵۸ گرم پروتئین در روز دارد. مصرف یك وعده مرغ به میزان یك كیلوگرم حاوی حدود ۳۱ گرم پروتئین است. منابع خوب پروتئین شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ، محصولات لبنی، حبوبات، و مغزیجات آجیلی است. 1397/09/04 17:52:14 5.0 از 5 5255 تگهای خبر: رژیم غذایی , زندگی , غذا , محصولات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها برگ برنده جدید اپل! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی