كشف خطرات تازه نمك برای قلب

پژوهش های جدید نشان داد؛

كشف خطرات تازه نمك برای قلب به گزارش مین فود پژوهش های تازه نشان داده است رژیم غذایی پرنمك می تواند خطر مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی و آریتمی را افزایش دهد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، فیبریلاسیون دهلیزی نوعی ضربان قلبی نامنظم است كه منجر به لخته شدن خون و مشكلات دیگر می گردد. میلیون ها نفر در جهان به این مشكل دچارند و در معرض ریسك بیشتری نسبت به سكته و نارسایی قلبی هستند.این پژوهش ۷۱۶ مرد و زن میانسال در فنلاند را برگزیده و به مدت ۱۹ سال بررسی نموده است. در بازه مورد بررسی ۷۴ نفر از مشاركت كنندگان گرفتار فیبریلاسیون دهلیزی شدند.پس از بررسی چندین عامل محتمل دیگر شامل سن، چربی بدن، فشار خون و استعمال دخانیات پژوهشگران متوجه شدند كه مصرف نمك به تنهایی نسبت مستقیمی با مبتلا شدن به این عارضه دارد و كسانی كه میزان نمك بیشتری در غذای آنها داشتند صرفنظر از عوامل دیگر نسبت به كسانی كه نمك كمتر مصرف می كردند گرفتار درجه بالاتری از فیبریلاسیون دهلیزی بودند.این پژوهش پیشنهاد می دهد كه افراد برای جلوگیری از عوارض قلبی مصرف نمك را دررژیم غذایی خود محدود كنند. بخصوص باید در نظر داشت كه خیلی از غذاها و حتی مواد خوراكی آماده همچون غذاهای فرآوری شده میزان بالایی از نمك را در خود دارند.

1397/09/27
15:30:52
5.0 / 5
71
تگهای خبر: چربی , خوراكی , رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است