2 آنزیم واكنش زنجیره ای در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه تولید شد

2 آنزیم واكنش زنجیره ای در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه تولید شد مین فود: رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه اظهار داشت: تولید آزمایشگاهی 2 آنزیم پرمصرف در واكنش های زنجیره ای پلیمراز (PCR) با نام های «Pfu» و «Taq DNA polymerase» در این پژوهشكده با موفقیت انجام شد.


نوروز دلیر روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: آنزیم اول با نام «Pfu» در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» تشخیصی و تحقیقاتی /انگشت نگاری دی ان ای/ استفاده میگردد.
وی افزود: آنزیم دوم با نام «Taq DNA polymerase» باز در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» كه نیاز به دقت بالا همچون تعیین توالی «DNA» و كلون سازی ژن دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.
رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه افزود: این آنزیم ها با صرف هزینه های ارزی بالا از خارج وارد میگردد و با تولید انبوه و صنعتی آن، كشور از واردات بی نیاز میگردد.
دلیرژ بیان كرد: این آنزیم ها با اجرای طرح تولید محور دكتر مهدی ایمانی، استاد بیوشیمی دانشكده دامپزشكی و با همكاری «رویا سرخوش» دانشجوی كارشناسی ارشد بیوشیمی به دست آمده است.
به گزارش مین فود به نقل از ایرنا دانشگاه ارومیه با داشتن 11 دانشكده و مركز آموزش عالی، پنج پژوهشكده و مركز مطالعاتی، تحقیقاتی و خدماتی، پردیس دانشگاهی، مركز آموزش زبان، مركز نیمه حضوری، مركز رشد، موزه تاریخ طبیعی و با بیشتر از 17 هزار نفر دانشجو /روزانه، شبانه و نیمه حضوری/، 532 نفر هیات علمی و بورسیه و 637 نفر كادر اداری به فعالیت آموزشی و تحقیقاتی خود ادامه می دهد.
9918/3072


1397/10/11
13:57:32
5.0 / 5
72
تگهای خبر: پزشك , خدمات , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است