برنامه سازمان غذا و دارو برای كاهش مصرف سه ماده غذایی

رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛

برنامه سازمان غذا و دارو برای كاهش مصرف سه ماده غذایی مین فود: رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند برنامه های متعددی داریم.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی، اظهارداشت: یكی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم می باشد البته ترویج غذای سالم حتما به مدلول مصرف نوعی غذای خاص نیست بلكه در هر غذایی باید نمك، چربی، قند در حد مجاز باشد كه سلامتی مردم به خطر نیافتد.وی اشاره كرد: سازمان غذا و دارو برنامه هایی برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع دارد و برای فراگیر شدن این برنامه ها و مشاركت مردم در اصلاح الگوی مصرف و ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت ثمین نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده گردد.رئیس سازمان غذا و دارو اشاره كرد: برای آگاهی دادن به مردم جهت اطلاع از میزان چربی، نمك و قند موجود در محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی از سال ها پیش تعبیه شده كه همانند چراغ راهنما دارای رنگ های سبز، زرد و قرمز است و مردم را راهنمایی می كند كه اگر نمك یك فرآورده غذایی قرمز باشد بدانند كه میزان نمك آن بالا است و در مصرف نمك و یا قند و چربی در طول روز، مدیریت كنند.

1397/12/15
22:29:43
5.0 / 5
3199
تگهای خبر: برنامه , تغذیه , چربی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است