نمك یددار خطر مبتلاشدن به فشارخون بالا را بیشتر می كند

بررسی های تحقیقاتی نشان می دهد؛

نمك یددار خطر مبتلاشدن به فشارخون بالا را بیشتر می كند مین فود: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه نمك یددار مصرف می كنند در مقایسه با افراد مصرف كننده نمك عادی بیشتر در معرض مبتلاشدن به فشار خون بالا هستند.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، «راجش چائوهان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیكه یدداركردن نمك در جهان به كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید كمك كرده است، اما می تواند سبب افزایش خطر فشارخون بالا هم شود.» این مطالعه، مبتنی بر بررسی وضعیت حدود ۱۰۰ بیمار مسن در شهر آگرا هند بوده است. در این مطالعه، بیمارانی كه به طورمنظم نمك یددار مصرف می كردند با گروه دیگری كه نمك عادی و با میزان بسیار اندك ید مصرف می كردند، مقایسه شدند. نتایج نشان داد افراد مصرف كننده نمك یددار در معرض ریسك بیشتر فشارخون بالا قرار داشتند. همین طور مصرف اضافی ید می تواند منجر به انواع گوناگون اختلالات در تپش قلب و همین طور آنژین قلبی و نارسایی قبلی شود. سازمان بهداشت جهانی در آگوست سال ۱۹۹۴ به منظور كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید، بر یدداركردن جهانی نمك تاكید نمود. محققان اذعان دارند به منظور پی بردن به سبب تأثیر مصرف نمك یددار بر افزایش فشارخون، باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

1398/01/18
13:58:03
5.0 / 5
79
تگهای خبر: بیمار , نمك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است