مصرف سویا و كاهش ریسك شكستگی استخوان در بازماندگان سرطان سینه

مطالعات نشان می دهد؛

مصرف سویا و كاهش ریسك شكستگی استخوان در بازماندگان سرطان سینه مین فود: نتایج تحقیق جدید نشان داده است مصرف سویا سبب كاهش ریسك شكستگی های استخوانی در بازماندگان سرطان قبل از یائسگی می شود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعات پژوهشگران دانشگاه یل آمریكا نشان داده است مصرف بیشتر سویا با كاهش ۷۷ درصدی كاهش ریسك شكستگی های استخوانی در زنان جوان تر مرتبط می باشد. پژوهشگران در این مطالعه به بررسی تاثیر ورزش و مصرف سویا بر نرخ شكستگی استخوان در میان بازماندگان سرطان پرداختند. «اویلین شی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ورود به دوره یائسگی، دوره ریسك بالا از بین رفتن استخوان هاست و داده های مربوط به ریسك شكستگی در میان زنان جوان مبتلا به سرطان سینه خیلی كم است.» در این مطالعه، داده های مربوط به ۵۰۴۲ بازمانده از سرطان سینه در رده سنی ۲۰ تا ۷۵ سال بررسی گردید. پژوهشگران دریافتند سویا و فراورده های آن غنی از ایزوفلاون ها هستند كه دارای SERM طبیعی (تعدیل كننده انتخابی گیرنده استروژن) بوده و به افزایش تراكم استخوانی كمك می نماید. مطالعات قبلی نشان داده اند مصرف tamoxifen، SERM یا دارو، كه برای بیماران مبتلا به سرطان سینه تجویز می شود، سبب كاهش ریسك شكستگی ها می شود. برخی درمان های مربوط به سرطان سینه می تواند سبب یائسگی زودهنگام شده و در نتیجه تراكم استخوانی كم شود. همین مسئله منجر به بروز بیشتر شكستگی های در رابطه با پوكی استخوان در میان بازماندگان سرطان سینه می شود.


منبع:

1398/03/09
14:42:33
5.0 / 5
3000
تگهای خبر: بیمار , دارو , درمان , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است