مصرف قهوه سبب كاهش ریسك سنگ كیسه صفرا می شود

محققان دانماركی پی بردند؛

مصرف قهوه سبب كاهش ریسك سنگ كیسه صفرا می شود مین فود: پژوهشگران دریافتند نوشیدن قهوه به كاهش ریسك مبتلاشدن به سنگ صفرا كمك می نماید.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه كپنهاگ دانمارك اعلام می كنند مصرف زیاد قهوه سبب محافظت در مقابل بیماری كیسه صفرا می شود. پژوهشگران با مطالعه ۱۰۴، ۴۹۳ فرد دریافتند افرادی كه بیشتر از ۶ فنجان قهوه در روز می نوشیدند در مقایسه با افرادی كه قهوه نمی نوشیدند، ۲۳ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند. طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یك فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد كمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط می باشد. همین طور افرادی كه دارای گونه های ژنتیكی خاص در رابطه با افزایش مصرف قهوه هستند نیز با خطر كمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند. پژوهشگران معتقدند كه چندین مكانیسم به دنبال مصرف قهوه منجر به پیش گیری از تشكیل سنگ صفرا می شود كه باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد.


منبع:

1398/06/21
20:36:22
5.0 / 5
3281
تگهای خبر: بیمار , بیماری , قهوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است