راز جوان شدن با خوردن خوراكی های طبیعی

راز جوان شدن با خوردن خوراكی های طبیعی مین فود: برای آنكه جوان بمانید خوردن این خوراكی های طبیعی به شما كمك خواهدكرد.


بسیاری از ما دوست داریم با افزایش سن همچنان جوان‌ به نظر بیاییم. هرچند ژن‌های ما نقش مهمی در ظاهر و طول عمرمان دارند، ولی نمی‌توانیم نقش رژیم غذایی را در طول عمر و زیبایی پوست، نادیده بگیریم. در این مطلب با ۱۰ خوراكی كه شما را ۱۰ سال جوان‌تر می‌كند، بیشتر آشنا می‌شوید. این مواد غذایی به شما كمك می‌كنند پوستی سالم و شاداب داشته باشید.
 
۱. هویج
بیشترِ افراد هویج را به‌خاطر فوایدی كه برای چشم دارد، می‌شناسند. این ویژگی هویج به‌خاطر بتاكاروتنِ موجود در آن است كه در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود. هویج به سلامت شبكیه و سایر قسمت‌های چشم كمك می‌كند. همچنین هویج به‌واسطه‌ی دارا بودن این ویتامین می‌تواند از بروز «فوتو ایجینگ» پیشگیری كند. فوتو ایجینگ چین‌وچروك زودرس پوست است كه در اثر پرتوهای فرابنفش خورشید به‌وجود می‌آید. به خاطر داشته باشید كه نباید هویج را بیش از اندازه بپزید. زیرا این كار باعث كاهش چشمگیر مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در آن می‌شود.
 
۲. مركبات
مركبات سرشار از ویتامین C و ویتامین B۹ (اسید فولیك) هستند. این ویتامین‌ها به كاهش كلسترول خون و اسید اوریك كمك می‌كنند. مصرف مرتب مركبات می‌تواند از مشكلاتی مانند مشكلات گردش خون، بیماری‌های قلبی و نقرس پیشگیری كند. نوشیدن آب لیمو ترش با معده‌ی خالی، روده‌ی بزرگ را تمیز و به سم زدایی بدن كمك می‌كند. در این حالت مواد مغذی بهتر جذب می‌شوند و به شما پوستی درخشان هدیه می‌دهند.
 
۳. سیر
سیر می‌تواند عفونت‌ها را نابود كند. با اینكه خوردن سیر باعث بوی بد دهان می‌شود، ولی با توجه به خواصی كه سیر برای سلامتی دارد، به خوردنش می‌ارزد. خواص ضدباكتری و ضدقارچی سیر آن را به یكی از بهترین آنتی‌بیوتیك‌های طبیعی و یكی از بهترین غذاهای ضدپیری تبدیل كرده است. سیر باعث تنظیم كلسترول خون، بهبود گردش خون و فشار خون می‌شود. همچنین سیر می‌تواند از بروز برخی از انواع سرطان‌ پیشگیری كند.
 
۴. شكلات تلخ
شكلات تلخ فواید بی‌شماری برای بدن دارد و به‌واسطه‌ی دارا بودن آنتی‌اكسیدان‌هایی مانند فلاونوئیدها، از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش خورشید محافظت می‌كند. علاوه بر این با رادیكال‌های آزاد مبارزه می‌كند و در آبرسانی به پوست و افزایش ضخامت آن مؤثر است. برای بهره‌مندی از تمام خواصی كه ذكر شد، باید شكلات‌های تلخی را مصرف كنید كه حداقل محتوی ۷۵% كاكائو هستند.
 
۵. روغن زیتون
روغن زیتون بخش مهمی از یك رژیم غذایی سالم است و می‌تواند به سلامت پوست كمك شایانی بكند. روغن زیتون منبع خوبی از آلفا لینولنیك اسید است. آلفا لینولنیك اسید در حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از پیری آن مؤثر است.
قبل از رفتن به رختخواب، چند قطره روغن زیتون به اطراف چشم‌هایتان بمالید. این كار به حفظ نرمی، رطوبت پوست و كاهش چین‌وچروك كمك می‌كند. نیازی به شست‌وشوی روغن زیتون از روی پوست‌تان نیست.
 
۶. گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی برای سلامتی عالی و سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ A، ویتامین C و اسید فولیك است. رنگ قرمز گوجه‌فرنگیِ رسیده، به‌خاطر وجود لیكوپن است. لیكوپن آنتی‌اكسیدانی قوی است كه از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش خورشید محافظت می‌كند. علاوه بر این، لیكوپن می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی-عروقی، دژنراسیون (تباهی) و بیماری‌های عفونی پیشگیری كند. برای جذب بهتر لیكوپن، گوجه‌فرنگی را بپزید و آن را با كمی روغن زیتون تركیب كنید.
 
۷. ماهی‌های چرب
ماهی‌های چرب مانند ماهی سالمون، ماهی كولی و ماهی تُن منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا۳ هستند. این چربی‌ها به بازسازی سلول‌ها و پایین نگه داشتن كلسترول خون كمك می‌كنند. ماهی‌های چرب می‌توانند از آسیب‌های پوستی ناشی از افزایش سن، پیشگیری یا به بهبود آنها كمك كنند. تهیه‌ی ماهی آسان است. می‌توانید به‌راحتی و با كمی نمك، فلفل، رُزماری و روغن زیتون، ماهی خوشمزه‌ای طبخ كنید.
 
۸. زردچوبه
این گیاه معمولا به‌صورت پودر در بازار وجود دارد. زردچوبه فواید زیادی دارد. خاصیت ضدسرطانی، ضدالتهابی و فوایدش برای گوارش آن را به ادویه‌ای مفید برای سلامتی تبدیل كرده است. زردچوبه می‌تواند روند پیری را آهسته‌تر كند، باعث افزایش انرژی شود و به حفظ آرامش در موقعیت‌های استرس‌زا كمك كند.
 
۹. آووكادو
آووكادو محتوی چربی‌های سالمی است كه به سلامت بدن كمك می‌كند. خوردن روزانه یك عدد آووكادو به كاهش كلسترول خون و بازسازی پوست كمك می‌كنند. آووكادو سرشار از ویتامین C، پتاسیم، آنتی اكسیدان و اسید فولیك است. با اینكه پیدا كردن آووكادو در كشور ما كار چندان راحتی نیست، ولی در صورت امكان، افزودن آن به رژیم غذایی می‌تواند اقدامی مؤثر در جهت حفظ سلامتی‌تان باشد.
 
۱۰. میوه‌های خانواده‌ی بری
توت‌فرنگی، تمشك، آلبالو، گیلاس و سایر میوه‌های این خانواده خواص آنتی‌اكسیدانی بالایی دارند و می‌توانند از برخی آسیب‌های سلولی پیشگیری كنند و درد و ورم مفاصل را كاهش بدهند. این میوه‌ها می‌توانند در بهبود بیماری‌های ادراری، آلزایمر و زوال عقل نیز مفید باشند.
1396/04/12
19:34:37
5.0 / 5
259
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است

مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی