مصرف نوشابه های گازدار سبب كاهش طول عمر می شود محققان فرانسوی هشدار می دهند؛ مین فود: طبق مطالعه اخیر پژوهشگران، نوشیدن دو یا چند لیوان نوشابه با افزایش ریسك مرگ مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران مركز تحقیقات سرطان فرانسه آگهی می دهند مصرف زیاد نوشابه های حاوی قند و نوشابه شیرین با شیرین كننده های مصنوعی با میزان وقوع بیشتر مرگ و میر به هرعلتی مرتبط می باشد. «نیل مورفی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم مصرف زیاد نوشابه با افزایش ریسك مرگ بهر دلیلی مرتبط می باشد و این مساله در مورد نوشابه های شیرین شده با مواد قندی یا شیرین كننده های مصنوعی فرقی نمی كند.» ایشان سپس می افزاید: «نتایج ما نشان داده است كه محدودیت مصرف این نوع نوشابه ها و جایگزینی آنها با نوشیدنی های سالم تر نظیر آب بسیار مهم می باشد.» در این مطالعه، حدود 452 هزار زن و مرد از 10 كشور اروپایی شركت داشتند. در این مطالعه، نوشیدن دو لیوان نوشابه یا بیشتر در روز با مصرف كمتر از یك لیوان در ماه مقایسه شد. این افراد به مدت 16 سال تحت نظر بودند كه در این مدت 41، 693 مورد مرگ ثبت گردید. طبق این مطالعه، 43 درصد به سبب سرطان، 21.8 درصد به سبب بیماری های گردش خون و 2.9 درصد به سبب بیماری های گوارشی فوت كرده بودند. پژوهشگران بر طبق این یافته ها بر محدود كردن بیشتر مصرف نوشابه ها تاكید دارند. منبع: مین فود 1398/07/01 22:22:31 5.0 از 5 4970 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی