مطالعات نشان می دهد؛
به گزارش مین فود تحقیق جدید نشان داده است رژیم غذایی كم كربوهیدرات و پرچرب می تواند از راه حفاظت از نورون ها در مقابل مرگ در زمان پیشرفت بیماری آلزایمر، به مقابله با این بیماری كمك نماید.
به گزارش مین فود به نقل از مهر، رژیم غذایی كتوژنیك، اصطلاحی است برای رژیم غذایی حاوی میزان كم كربوهیدرات ها. طبق این رژیم غذایی سفارش می شود افراد بیشتر كالری شان را از پروتئین و چربی بدست آورند و كمتر كربوهیدرات مصرف نمایند.
در اوایل مبتلا شدن به بیماری آلزایمر، مغز بواسطه از دست دادن نورون های بینابینی معروف به GABAergic كه مسئول حفظ سایر نورون ها از سیگنال دهی بیش از حد زیاد هستند، بیش از اندازه برانگیخته می شود.
از آنجائیكه نورون های بینابینی در مقایسه با سایر نورون ها احتیاج به انرژی بیشتری دارند، در زمان مقابله با پروتئین بتاآمیلوئید بیماری آلزایمر، بیشتر در معرض مرگ قرار می گیرند.
همچنین مشخص شده است كه بتاآمیلوئید با تداخل در پروتئین حفظ كننده عملكردهای میتوكندری معروف به SIRT۳، به میتوكندری صدمه می رساند.
در این مطالعه، محققان مشاهده نمودند موش های دارای میزان پایین SIRT۳، با نرخ بیشتر مرگ و میر و افزایش مرگ نورون های بینابینی روبرو بودند.
همچنین مشاهده نمودند موش های دارای میزان پایین SIRT۳ كه رژیم غذایی كتوژنیك داشتند، كمتر با احتمال مرگ روبرو بودند. این رژیم غذایی باعث افزایش میزان SIRT۳ هم در موش ها شد.
به گفته محققان، افزایش میزان SIRT۳ از راه پیروی از رژیم غذایی كتوژنیك امكان دارد روشی برای حفاظت از نورون های بینابینی و به تاخیرانداختن روند پیشرفت بیماری آلزایمر باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب