تاثیر مواد خوراكی سرشار از منیزیم در كاهش ریسك بیماری قلبی

مطالعات نشان می دهد؛

تاثیر مواد خوراكی سرشار از منیزیم در كاهش ریسك بیماری قلبی مین فود: تحقیقات نشان می دهد بین مصرف منیزیم و بیماری مرگبار عروق كرونر قلبی در زنان بعد از سن یائسگی ارتباط وجود دارد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه براون آمریكا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیشتر از ۱۵۳ هزار زن در سن بعد از یائسگی بررسی كردند و در طول مدت ۱۰.۵ سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق كرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری كردند.
داده ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با كاهش قابل توجه ریسك بیماری قلبی عروق كرونر و كاهش ریسك مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود.
محققان در ادامه قصد دارند به بررسی این مساله بپردازند كه آیا زنان در معرض ریسك بالا می توانند با مصرف مكمل منیزیم ریسك بیماری قلبی عروق كرونر را در خود كاهش دهند.
مواد خوراكی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه های كدوتنبل، ماست كفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شكلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، وكنگر فرنگی.


منبع:

1398/10/22
19:26:43
5.0 / 5
3111
تگهای خبر: بیمار , بیماری , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است