كاربردهای نوین نانوفناوری در پزشكی منتشر گردید مین فود: كتاب كاربردهای نوین نانوفناوری در پزشكی تالیف دكتر میرشهرام صفری و همكاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به چاپ رسید. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، كتاب كاربردهای نوین نانوفناوری در پزشكی توسط دكتر میرشهرام صفری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی، علی دهاقین كارشناس ارشد مهندسی پزشكی، تارا افشارفرد كارشناس ارشد نانوتكنولوژی پزشكی، فاطمه عسكری مهندس پزشكی و یاشار فرهنگ مرنی دانشجوی دكتری عمومی پزشكی تالیف شده است. در مقدمه كتاب آمده است؛ نانوفناوری شامل تحقیق و توسعه فناوری در سطح اتم و مولكول ها در اندازه های تقریبی ۱ تا ۱۰۰ نانومتر برای دستیابی به درك اساسی از پدیده ها و مواد در سطح نانو و همین طور ساخت و استفاده از ساختارها، وسایل و سیستم هایی كه دارای خاصیت و عملكرد جدید به د لیل داشتن اندازه كوچك است. بگفته مولف، علم و فناوری نانو امروزه تقریباً در تمامی حوزه های علم، فناوری و صنعت مانند شیمی، مواد، زیست شناسی، الكترونیك، كشاورزی و صنایع غذ ایی، انرژی، آب، ساختمان، اتومبیل و... كاربرد وسیع یافته است. ازجمله مهم ترین و رو به رشدترین حوزه های كاربرد نانو، حوزه پزشكی و سلامت است و پیش بینی می شود این حوزه در آینده بیشترین سهم را از بازار محصولات نانو به خود اختصاص دهد. در سال های اخیر طب مدرن تبدیل به یكی از شاخه های اصلی پژوهش های نانوفناوری شده و در آینده علم پزشكی می تواند تا حد زیادی از این فنآوری بهره مند شود. نانوفناوری منشأ مواد جدیدی است كه فرصت های زیادی را برای تحولات جدید در شاخه های مختلف علوم پزشكی عرضه می كند و هم اكنون این فناوری متمركز بر روش های نوین و درحال توسعه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های مختلف است. نانوفناوری پزشكی به موضوعاتی نظیر سیستم های نوین دارو رسانی، داروهای هوشمند، روش های تشخیص بیماری ها، معرفی محصولات و تجهیزات جدید پزشكی نظیر نانوروبات ها و بافت مصنوعی می پردازد كه هدف آن بهبود كیفیت زندگی است. این شاخه جدید پزشكی روش های قدیمی را دگرگون خواهدنمود و یك افق جدید از قابلیت های تشخیصی و درمانی برای صنایع دارویی و تجهیزاتی فراهم خواهد ساخت و پیشرفت های اعجاب انگیز بیولوژی سلولی و مولكولی را تسریع می كند. در این كتاب تلاش شده تا تصویری واضح از كاربردهای نانوفناوری در پزشكی برای خوانندگان ترسیم شود. در ابتدا تعاریف اولیه یادآوری می شود و در ادامه كاربردهای نانوفناوری درفصل های مجزا با تمركز بیشتر بر موارد پركاربردتر ارائه شده است. این كتاب دارای ۳۳۰ صفحه و ۹ فصل است كه از عناوین فصول مذكور می توان به مروریبرنانومواد، نانوفناوری در پزشكی، نانوفناوری درتصویربرداری پزشكی، نانوفناوری در دارورسانی، كاربردهای نانوفناوری درطب نظامی، كاربردهای نانوفناوری از میدان جنگ تا بیمارستان، نانوفناوری درتحیقات آزمایشگاهی بر روی حیوانات، كاربردهای نانوفناوری در دندانپزشكی اشاره نمود. علاقمندان برای تهیه كتاب می توانند به انتشارات دانشگاه واقع در ولنجك- جنب بیمارستان طالقانی- پیش از درب ورودی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، فروشگاه و انتشارات دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مراجعه نموده یا با شماره تلفن ۲۲۴۳۷۸۸۳ برای كسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرند. منبع: مین فود 1398/10/30 13:50:28 5.0 از 5 4413 تگهای خبر: آب , بیمار , بیمارستان , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی