بین مصرف پروتئین و مرگ های سرطانی ارتباط وجود دارد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود مطالعه اخیر نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را زیاد می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتیجه مطالعه اخیر محققان نشان داده است مصرف بیش از حد پروتئین ریسك مرگ ناشی از سرطان را تا ۴ درصد بالا می برد. همچنین نتایج نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین ریسك مرگ را تا ۷۴ درصد بالا می برد و احتمال مرگ ناشی از دیابت را هم تا چندین برابر بیشتر می كند. با این حال پروتئین یكی از سه ماده مغذی اصلی موردنیاز بدن است كه علاوه بر افزایش روند رشد و ترمیم بافت ها، به ساخت و حفظ توده عضلانی كمك می نماید. از اینرو باید مقدار كافی پروتئین در رژیم غذایی گنجاده شود. طبق سفارش كارشناسان، ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف كل كالری روزانه باید شامل پروتئین باشد. بعنوان مثال اگر مصرف روزانه كالری شما ۱۵۰۰ است، انرژی بدست آمده از پروتئین تان باید بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ كالری باشد. برخی متخصصان هم سفارش می كنند كه باید ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر كیلوگرم از بدن در روز مصرف شود. بدین منظور باید وزن بدن در عدد ۰.۸ ضرب شود. بعنوان مثال برای فردی با وزن ۷۵ كیلوگرم، میزان پروتئین مصرفی روزانه اش ۶۰ گرم خواهد بود. اما در مورد افراد پرفعالیت نظیر ورزشكاران، میزان مصرف ۱.۲ تا ۱.۷ گرم پروتئین به ازای هر كیلوگرم از وزن بدن سفارش می شود. همچنین طبق برخی سفارش ها، میزان پروتئین مصرفی برای مردان ۵۶ گرم و برای زنان ۴۶ گرم است. 1398/11/04 16:16:26 5.0 از 5 5118 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , غذا , كالری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی