شكلات داغ به تسكین درد انسداد عروق خونی پا كمك می نماید نتایج جدید محققان؛ به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد شكلات داغ (هات چاكلت) می تواند باعث تسكین مشكلات دردناكی نظیر بیماری عروق محیطی شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر «مری مك درموت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیكاگو، در اینباره می گوید: «تغذیه درمانی روشی ایمن و مطمئن در جهت بهبود توانایی راه رفتن در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی است.»وی در ادامه می افزاید: «بیماری عروق محیطی مشكلی شایع و علت اصلی ناتوانی در افراد بالای ۵۵ سال است.»بیماری عروق محیطی باعث تنگی عروق خونی تأمین كننده خون پاها از قلب می شود. علایم متداول آن شامل درد بویژه در زمان راه رفتن، و گرفتگی و ضعف ماهیچه های پا است.از آنجائیكه این مطالعه در مراحل مقدماتی بوده و فقط شامل ۴۴ فرد بوده است، تحقیقات بیشتری در این حوزه نیاز است.محققان در این مطالعه میزان فلاوانول های كاكائو را از راه آزمایش خون بررسی كردند.فلاوانول ها تركیبی موجود در خیلی از مواد خوراكی گیاهی هستند كه می توانند باعث بهبود جریان خون و كاهش فشارخون شوند.از آنجائیكه فلاوانول ها در شكلات تلخ حاوی بیشتر از ۸۵ درصد كاكائو، بیشتر یافت می شوند از اینرو تاثیر بیشتری در تسكین درد ناشی از بیماری های عروق محیطی دارند. 1398/11/30 16:14:04 5.0 از 5 5013 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تسكین , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی