بیماران بهبود یافته كرونا باید تا یكسال مشاوره تغذیه بگیرند رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه تاكید كرد؛ مین فود: مشاوره های تخصصی تغذیه ای بیماران بهبود یافته و در حین ترخیص، باید توسط رژیم درمانگر ضروری و بیماران به مدت 6 ماه تا یكسال تحت نظر باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: به سبب نوظهور بودن بیماری كرونا، با استناد به مطالعات انجام شده در سایر بیماری های مشابه مانند سارس و مرس، دیده شده كه ظرفیت سیستم تنفسی و سیستم ایمنی افراد، حتی بعد از گذشت یكسال، به حالت عادی بر نمی گردد. وی اشاره كرد: هم چنین نقص در عملكرد كبد ممكنست مدت ها به طول انجامد و مشكلات عصبی روانی ناشی از ابتلاء به بیماری تا هفته ها بعد از بهبود دیده شده است كه بر كیفیت زندگی افراد تأثیرگذار است. این استاد دانشگاه در ادامه اضافه كرد: سال ها است كه اهمیت و نقش تغذیه در افزایش و توانایی عملكرد سیستم ایمنی در مقابل آلودگی ها و عفونت هایی كه سلامت انسان را تهدید می كنند، اثبات شده است. وی اشاره كرد: با برخورداری از الگوی غذایی سالم، علاوه بر پیشگیری و بهبود روند درمان، می توان در دوران باز توانی، به تسریع پروسه بهبود، ترمیم سیستم ایمنی، ترمیم بافت های لطمه دیده با بازگشت به فیزیولوژی نرمال بدن و جلوگیری از ابتلاء باردیگر كمك شایانی كرد. رئیس انجمن تغذیه ایران درباب نحوه ارائه برنامه غذایی مناسب به بیماران، جمع آوری و ارزیابی وضعیت جسمی و تغذیه ای بیماری برمبنای اطلاعات فردی بیمار شامل سن، جنس، شغل، وضعیت تأهل و معیشت، بررسی دسترسی به مواد غذایی را ضروری دانست و اظهار داشت: باید به این داده ها اطلاعاتی چون سوابق پزشكی، ارزیابی وضعیت تغذیه بیمار بهبود یافته، ارزیابی تن سنجی، ارزیابی بالینی و بررسی داروهای مصرفی برای جلوگیری از اثر تداخل غذا و دارو را هم افزود. میرزای رزاز اشاره كرد: سوءتغذیه بعد از درمان، به سبب عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل می تواند سبب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار شود. او در آخر اشاره كرد: این سفارش ها و دستورالعمل ها كه ذكر شد برمبنای اولین گایدلاین تغذیه ای بیماران كرونا در كشور تهیه شده است كه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران از جایگاه قانونی و رسالت سازمانی درباب تغذیه در روزهای كرونا تا به امروز سه گاید لاین را تدوین كرده و به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار سازمان جهانی بهداشت نیز قرار داده شده است و كشورهای منطقه مدیترانه شرقی (كشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا) برمبنای راهنمای بالینی ارسالی ایران به سازمان جهانی بهداشت در حال فعالیت هستند. منبع: مین فود 1399/02/04 13:55:23 5.0 از 5 3005 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی