بیماران بهبود یافته كرونا باید تا یكسال مشاوره تغذیه بگیرند رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه تاكید كرد؛ مین فود: مشاوره های تخصصی تغذیه ای بیماران بهبود یافته و در حین ترخیص، باید توسط رژیم درمانگر ضروری و بیماران به مدت 6 ماه تا یكسال تحت نظر باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: به سبب نوظهور بودن بیماری كرونا، با استناد به مطالعات انجام شده در سایر بیماری های مشابه مانند سارس و مرس، دیده شده كه ظرفیت سیستم تنفسی و سیستم ایمنی افراد، حتی بعد از گذشت یكسال، به حالت عادی بر نمی گردد. وی اشاره كرد: هم چنین نقص در عملكرد كبد ممكنست مدت ها به طول انجامد و مشكلات عصبی روانی ناشی از ابتلاء به بیماری تا هفته ها بعد از بهبود دیده شده است كه بر كیفیت زندگی افراد تأثیرگذار است. این استاد دانشگاه در ادامه اضافه كرد: سال ها است كه اهمیت و نقش تغذیه در افزایش و توانایی عملكرد سیستم ایمنی در مقابل آلودگی ها و عفونت هایی كه سلامت انسان را تهدید می كنند، اثبات شده است. وی اشاره كرد: با برخورداری از الگوی غذایی سالم، علاوه بر پیشگیری و بهبود روند درمان، می توان در دوران باز توانی، به تسریع پروسه بهبود، ترمیم سیستم ایمنی، ترمیم بافت های لطمه دیده با بازگشت به فیزیولوژی نرمال بدن و جلوگیری از ابتلاء باردیگر كمك شایانی كرد. رئیس انجمن تغذیه ایران درباب نحوه ارائه برنامه غذایی مناسب به بیماران، جمع آوری و ارزیابی وضعیت جسمی و تغذیه ای بیماری برمبنای اطلاعات فردی بیمار شامل سن، جنس، شغل، وضعیت تأهل و معیشت، بررسی دسترسی به مواد غذایی را ضروری دانست و اظهار داشت: باید به این داده ها اطلاعاتی چون سوابق پزشكی، ارزیابی وضعیت تغذیه بیمار بهبود یافته، ارزیابی تن سنجی، ارزیابی بالینی و بررسی داروهای مصرفی برای جلوگیری از اثر تداخل غذا و دارو را هم افزود. میرزای رزاز اشاره كرد: سوءتغذیه بعد از درمان، به سبب عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل می تواند سبب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار شود. او در آخر اشاره كرد: این سفارش ها و دستورالعمل ها كه ذكر شد برمبنای اولین گایدلاین تغذیه ای بیماران كرونا در كشور تهیه شده است كه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران از جایگاه قانونی و رسالت سازمانی درباب تغذیه در روزهای كرونا تا به امروز سه گاید لاین را تدوین كرده و به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار سازمان جهانی بهداشت نیز قرار داده شده است و كشورهای منطقه مدیترانه شرقی (كشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا) برمبنای راهنمای بالینی ارسالی ایران به سازمان جهانی بهداشت در حال فعالیت هستند. منبع: مین فود 1399/02/04 13:55:23 5.0 از 5 3071 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط Reinigungsdienste ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پربحث ترین ها Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی جدیدترین ها Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تهاجمات سایبری انتها ندارد لزوم حکمرانی قانونمند دیجیتال ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی ارتباط نگران کننده بین دوچرخه سواری و باروری مردان آیا رژیم کتوژنیک می تواند به درمان افسردگی کمک کند؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی