در شرایط كرونایی به دندانپزشكی برویم؟

در شرایط كرونایی به دندانپزشكی برویم؟ به گزارش مین فود یك دندانپزشك و متخصص بیماری های دهان، فك و صورت و معاون بین الملل گروه بیماری های دهان فك و صورت دانشگاه تهران اظهار داشت: برپایه پروتكل های درمانی جهانی، خدمات دندانپزشكی در شرایط كنونی باید برای افرادی عرضه شود كه دارای مشكلاتی هستند كه جان یا كیفیت زندگی شان را به خطر انداخته است.



به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر ارغوان تنکابنی، درباره نگرانی های مطرح شده مردم در خصوص اثرات کرونا بر دهان و لثه ها، اظهار داشت: برپایه اطلاعات انتشار یافته در جهان، هنوز اثر اختصاصی ویروس کرونا در دهان و لثه ها دیده نشده است.

وی با اشاره به نگرانی مردم از انجام اعمال دندانپزشکی، اضافه کرد: برپایه پروتکل هایی که سازمان بهداشت جهانی و انجمن دندانپزشکی آمریکا صادر کرده اند مشخص شده که چه نوع اعمالی در این دوران قابل انجام هستند. بر همین اساس، تنها اعمالی باید انجام شوند که حیات بیمار در خطر باشد یا دردی برای بیمار بوجود آمده و کیفیت زندگی اش را به مخاطره کشانده است. در این شرایط با لحاظ یکسری امکانات می توان برای بیمار خدمات دندانپزشکی را عرضه کرد.

تنکابنی افزود: برای پذیرش این نوع بیماران باید در بدو ورود سوالاتی در خصوص اینکه آیا با بیمار مبتلا به کرونا تماس داشته یا سرما خورده اند و سابقه تب داشته اند یا نه، پرسیده شود. سپس دمای بدن آنها اندازه گیری و در صورتیکه از ۳۷ درجه بالاتر باشد، حتی علیرغم درد، نباید برای افراد اقدام درمانی دندانپزشکی انجام داد و صرفاً باید تجویز دارو صورت گیرد و پس از طی این مراحل با لحاظ شرایطی، خدمات دندانپزشکی عرضه شود.

وی با اشاره به اینکه دندانپزشکی در دوران کووید-۱۹ یکی از مشاغل خطرناک شناخته شده است، اظهار داشت: به علت تولید ذرات تنفسی در دندانپزشکی، باید تلاش شود تا حد امکان دستگاه های اختصاصی کمتر مورد استفاده قرار گیرند و در حد امکان پوسیدگی دندان به صورت مکانیکال و بدون دستگاه ها با سرعت بالا برداشته شود. در غیر این صورت تیم دندانپزشکی باید از ماسک های مخصوص N۹۵، N۹۶ و شیلدهای محافظتی استفاده کنند.

تنکابنی خاطرنشان کرد: در مطب های دندانپزشکی باید هر ساعت حداقل سه بار جابجایی هوای محیط صورت گیرد تا اگر ویروس در محیط است، خارج شود؛ چونکه ماندگاری این ویروس در محیط های خشک زیاد است.

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰، وی تصریح کرد: البته این سفارش ها نباید به این شکل برداشت شود که بیماران به هیچ وجه به مراکز دندانپزشکی رجوع نداشته باشند. بعنوان مثال بیماری به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه نمود که سال قبل احتمال تومور در وی داده شده بود، اما به علت بی توجهی خیلی دیر رجوع و تومور حدودا نصف فکش را از بین برده بود. ازاین رو افرادی که دارای مشکلات جدی هستند باید به مراکز درمانی مورد تایید رجوع کنند.




1399/03/10
12:44:53
5.0 از 5
2636
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است