كنترل سختگیرانه سلامت محصولات غذایی وارداتی و تولیدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی یکی از حوزه های مهم در معاونت غذا و داروی دانشگاه شمرده می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا مرتضوی، در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار نمود: در همایش مدیران سازمان غذا و دارو، حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانشگاه رتبه برگزیده سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد. وی با اشاره به فاکتورهای ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ در زمینه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی، اشاره کرد: انجام دقیق امور در رابطه با اجرای برنامه عملیاتی و تکمیل فرم ها و آمار مربوط طبق دستورالعمل ها، ارزیابی منظم از شرایط فنی و بهداشتی تولید در واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و ارزیابی برنامه های پیش نیازی(PRPs) و رتبه بندی کارخانجات با هدف تشویق به ارتقا و امتیاز آنها همچون فاکتورهای ارزیابی این حوزه بوده است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه پایش مستمر و دقیق شرایط ساخت محصولات (GMP)، بازرسی انبارهای مواد اولیه محصولات، ملزومات و آزمایشگاه و خدمات کارگری و کنترل مستندات و مجوزهای مربوط به مواد اولیه را از دیگر موارد بررسی عملکرد واحد نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانست. وی با اشاره به اهمیت ارزیابی سیستم های ایمنی مواد خوراکی با هدف بهبود تمامی فرآیندهای کنترل محصولات از منشأ تا مصرف، اشاره کرد: ارزیابی فرآیندهای تامین مواد اولیه، حمل و نقل، ردیابی، آموزش، شکایات، تامین و کنترل خاصیت های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصولات تولیدی یکی از مهم ترین کارهای معاونت غذا و داروی دانشگاه است. مرتضوی اظهار داشت: بازرسی واحدهای تولیدی با هدف تسهیل و تسریع در امور مرتبط و تعیین ماموریت ها در محل و همین طور نظارت بر انبار شرکت های وارد کننده و نمونه برداری از محموله های وارداتی موجود در انبارهای تحت حوزه نظارتی از دیگر کارهای باارزش معاونت غذا و داروی دانشگاه در زمینه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی است. 1400/04/19 18:56:53 5.0 از 5 513 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف روزانه موز خطر برخی سرطان های ارثی را کاهش می دهد رکورد جدید مبتلایان امیکرون در کره جنوبی تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی عامل کوتاهی دست سودجویان از منابع ملی مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو صندل و کفش های اورجینال خارجی طراحی سایت فیش حج مادطب، طبیعت درمانگر، طب سنتی پربیننده ترین ها درخواست بیمه سلامت از موسسات برای ثبت اطلاعات بیمه شدگان در پایگاه اطلاعات اخطار مجدد قالیباف درباره تبعات واریز نشدن سهم وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کریمه کنگو the best store providing open layer files of international identification documents پربحث ترین ها مصرف روزانه موز خطر برخی سرطان های ارثی را کاهش می دهد رکورد جدید مبتلایان امیکرون در کره جنوبی تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی عامل کوتاهی دست سودجویان از منابع ملی احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است جدیدترین ها مصرف روزانه موز خطر برخی سرطان های ارثی را کاهش می دهد رکورد جدید مبتلایان امیکرون در کره جنوبی تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی عامل کوتاهی دست سودجویان از منابع ملی احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است اطمینان از اجرای موفقیت آمیز پروژه ساخت و ساز مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند ویتامین D برای بیماران حیاتیست فلج اطفال چگونه گسترش می یابد؟ راههای جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا امنیت در کیف پول های کاردانو تگها بیمار بیماری بهداشت رپورتاژ آب برنامه پزشك ایمنی