كنترل سختگیرانه سلامت محصولات غذایی وارداتی و تولیدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی یکی از حوزه های مهم در معاونت غذا و داروی دانشگاه شمرده می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا مرتضوی، در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار نمود: در همایش مدیران سازمان غذا و دارو، حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانشگاه رتبه برگزیده سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد. وی با اشاره به فاکتورهای ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ در زمینه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی، اشاره کرد: انجام دقیق امور در رابطه با اجرای برنامه عملیاتی و تکمیل فرم ها و آمار مربوط طبق دستورالعمل ها، ارزیابی منظم از شرایط فنی و بهداشتی تولید در واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و ارزیابی برنامه های پیش نیازی(PRPs) و رتبه بندی کارخانجات با هدف تشویق به ارتقا و امتیاز آنها همچون فاکتورهای ارزیابی این حوزه بوده است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه پایش مستمر و دقیق شرایط ساخت محصولات (GMP)، بازرسی انبارهای مواد اولیه محصولات، ملزومات و آزمایشگاه و خدمات کارگری و کنترل مستندات و مجوزهای مربوط به مواد اولیه را از دیگر موارد بررسی عملکرد واحد نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانست. وی با اشاره به اهمیت ارزیابی سیستم های ایمنی مواد خوراکی با هدف بهبود تمامی فرآیندهای کنترل محصولات از منشأ تا مصرف، اشاره کرد: ارزیابی فرآیندهای تامین مواد اولیه، حمل و نقل، ردیابی، آموزش، شکایات، تامین و کنترل خاصیت های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصولات تولیدی یکی از مهم ترین کارهای معاونت غذا و داروی دانشگاه است. مرتضوی اظهار داشت: بازرسی واحدهای تولیدی با هدف تسهیل و تسریع در امور مرتبط و تعیین ماموریت ها در محل و همین طور نظارت بر انبار شرکت های وارد کننده و نمونه برداری از محموله های وارداتی موجود در انبارهای تحت حوزه نظارتی از دیگر کارهای باارزش معاونت غذا و داروی دانشگاه در زمینه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی است. 1400/04/19 18:56:53 5.0 از 5 1314 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه توت میوه ای ضد سرطان ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی