رشد شكوفه آبی تندرستی فرانسه در لرستان به گزارش مین فود یك محقق مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی لرستان اظهار داشت: عرق گل گاوزبان یك داروی باارزش برای التهاب چشم است. حامد نظری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار نمود: گل گاوزبان از گیاهان دارویی و دارای روغنی است كه به دلیل خاصیت شفا دهندگی از مدت ها قبل به خصوص در فرانسه شناخته شده بود. وی با اشاره به اینكه این گیاه دارای شاخه های توخالی و آبدار است و ارتفاع آن به ۵۰ سانتی متر می رسد، اضافه كرد: برگ های این گیاه نسبتاً بزرگ و چین خورده به رنگ سبز تیره و تخممرغی شكل نوك تیز بوده كه به صورت متناوب بر روی ساقه گیاه قرار دارند. نظری افزود: تمام سطح گیاه پوشیده از كرك های سفید و منشعب بوده و گل های این گیاه در انتهای ساقه قرار دارد و به رنگ روشن و ستارهای شكل است. این كارشناس بخش تحقیقات گیاه پزشكی با اشاره به اینكه میوه این گیاه به شكل چهار فندق كوچك و به رنگ قهوهای مایل به سیاه است، افزود: این گیاه در فرانسه "شكوفه آبی تندرستی" نامیده می شود چونكه گل های آن به رنگ آبی است و داروی خوبی برای دهقانان كه معمولاً احتیاج به تنفس بیشتر در هنگام كار كردن دارند، به حساب می آید. وی تصریح كرد: برخی از نویسندگان معتقدند كه نام لاتین آن یك اسم تغییر شكل یافته به مفهوم "قلب" و "من آوردهام" است چونكه اعتقاد بر این است كه این گیاه قلب را تقویت می كند. نظری اظهار نمود: امروزه ثابت شده كه محصولات حاصل از برگ ها و پودر این گیاه خاصیت ضدافسردگی دارد و سبب افزایش نشاط روحی می شود. به صورت مثال شربت ساخته شده از پودر این گیاه دارای خاصیت ضدافسردگی و ضد استرس های روحی و آرامش دهنده و تسكین دهنده قلب است. این محقق مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی لرستان به تأثیر دارویی این گونه اشاره نمود و اظهار داشت: این گیاه بعنوان مدر، ملین و مسكن ثابت شده و استفاده از آن در فرانسه بعنوان ضد تب و ناراحتی های ریوی (تنگی نفس) بسیار رایج است. وی با اشاره به اینكه این گیاه به دلیل داشتن تركیبات نمكی سبب افزایش فعالیت كلیه ها شده و بنابراین استفاده از آن سبب كاهش تب می شود، افزود: همین خاصیت تسكین دهندگی آن به دلیل داشتن تركیبات موسیلاز در كل اندام های گیاه است. نظری با اشاره به استفاده های غذایی از گل گاوزبان بیان كرد: از گل و برگ های این گیاه می توان بعنوان چاشنی در نوشیدنی های تابستانی بهره برد و گل های این گیاه را برای تهیه مربا بهره برد. این كارشناس ارشد گیاه پزشكی اظهار نمود: مربای آن برای افرادی كه از بستر بیماری برخاسته و دوران نقاهت را سپری می كنند و همینطور افرادی كه حالت ضعف دارند بسیار مفید می باشد. وی با اشاره به اینكه گل ها و برگ های این گیاه را می توان در سالاد و سوپ خیار به كاربرد، اظهار داشت: برگ های قطعه قطعه شده گیاه را می توان در انتها زمان پخت سوپ ها استفاده و همراه با برگ های گل كلم پخت و مصرف كرد. نظری با اشاره به اینكه برگ های تازه این گیاه نیروبخش و نشاط آور است، بیان كرد: گل گاوزبان یك گیاه مقوی برای غده فوق كلیوی به شمار می آید؛ همینطور مصرف این گیاه خاصیت ضد استرس های روحی (نشاط آور) دارد و به منظور زندگی پر دغدغه امروزی فوقالعاده مفید می باشد. این محقق مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی لرستان تصریح كرد: گل گاوزبان ازنظر عناصر معدنی به خصوص پتاسیم بسیار غنی بوده و دم كرده (چای) تهیه شده از این گیاه برای كاهش تب بسیار مفید می باشد. وی اظهار داشت: همینطور دم كرده گل گاوزبان بعنوان یك محرك تولید شیر در مادران می شود. عرق این گیاه هم بعنوان یك داروی باارزش برای التهاب چشم به كار می رود. این گیاه برای درمان تب های عفونی، یرقان، سل، روماتیسم، خارش (حساسیت های پوستی)، تورم ها و زخم های گلو و دهان مفید می باشد. 1398/03/05 14:49:37 5.0 از 5 4585 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی