مصرف ماهی در طول حاملگی برای جنین پرفایده است محققان اذعان می كنند؛ مین فود: مطالعه جدید نشان میدهد مصرف متعادل ماهی در طول حاملگی مفید می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، ماهی منبع اصلی اسیدهای چرب اُمگا ۳ است كه برای رشد جنین مهم می باشد. اما برخی ماهی ها نظیر شمشیرماهی، كوسه و ماهی خال مخالی، حاوی میزان بالا جیوه هستند كه می تواند سبب لطمه نورولوژیكی شود. مطالعه جدید شامل ۸۰۵ جفت مادر و فرزند در ۵ كشور اروپایی بود. در طول حاملگی از زنان در مورد میزان مصرف ماهی شأن سوال پرسیده شد و آزمایش جیوه از آنها بعمل آمد. زمانیكه كودكان در سنین بین ۶ تا ۱۲ سال بودند، سلامت متابولیكی شأن ارزیابی شد. سلامت متابولیك شامل شاخصهای نظیر اندازه دوركمر، فشارخون و میزان كلسترول بود. محققان دانشگاه كالیفرنیا جنوبی دریافتند كودكانی كه مادرشان در زمان حاملگی یك تا سه بار در هفته ماهی خورده بود در مقایسه با كودكانی كه مادرشان كمتر از یك دفعه در هفته ماهی مصرف كرده بود، سلامت متابولیكی بهتری داشتند. اما پژوهشگران عنوان كردند در صورت مصرف بیش از سه وعده ماهی در هفته، فواید آن كاهش پیدا می كند. دكتر «لدا چاتزی»، عضو تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «زنان حامله باید یك تا سه وعده در هفته ماهی مصرف كنند و مصرف بیش از آن سفارش نمی گردد چونكه احتمال آلودگی ماهی با جیوه و سایر آلاینده های اُرگانیك وجود دارد.» محققان بر انجام مطالعات بیشتر دراین زمینه تاكید دارند. منبع: مین فود 1399/01/17 23:43:02 5.0 از 5 3744 تگهای خبر: سلامت , شیر , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی