نقش ویتامین D در كاهش شدت كرونا و بهبودی بیماران

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاكید كرد؛

نقش ویتامین D در كاهش شدت كرونا و بهبودی بیماران مین فود: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر لزوم مصرف ویتامین D برای پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا تاكید نمود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به اینکه کمبود ویتامین D در بدن انسان ها یک مشکل جهانی است، اظهار داشت: کمبود ویتامین D در میان ایرانی شیوع بالایی دارد. وی ادامه داد: سفارش می شود برای پیش گیری از ابتلاء به کرونا افراد بزرگسال هر ماه یک عدد قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین D و کودکان زیر ۱۲ سال هر دو ماه یک عدد از همین قرص را مصرف کنند. برای کودکان با سن زیر دو سال نیز قطره ویتامین D تجویر می شود. عبداللهی اظهار داشت: رعایت برنامه غذایی مناسب و صحیح نقش مهمی در تقویت دستگاه ایمنی بدن و پیش گیری از کووید ۱۹ دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: مصرف ویتامین D حتی در دوران ابتلاء به کرونا نیز در کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ و بهبودی سریع فرد بیمار اهمیت زیادی دارد. عبدالهی با تاکید بر اهمیت تعادل در مصرف مواد غذاییt اظهار داشت: هر دو حالت چاقی، اضافه وزن و یا لاغری و کم وزنی در انسان، در ضعف دستگاه ایمنی بدن و ابتلاء به کرونا نقش دارند.


منبع:

1399/08/06
22:37:24
5.0 / 5
208
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است