کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند یافته جدید پژوهشی؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که کروناویروس می تواند تا ۳۰ روز روی گوشت و ماهی منجمد زنده بماند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، این تحقیق بر روی مرغ، گوشت گاو، و ماهی قزل آلا منجمد انجام شد. «امیلی بیلی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمپبل کارولینای شمالی، می گوید: «اگرچه امکان دارد گوشت را به مدت ۳۰ روز در یخچال نگهداری نکنید، اما امکان دارد آنرا برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.» در این تحقیق، ویروس ها روی گوشت و ماهی منجمد قرار داده شدند و سپس در دمای یخچال (۳۹.۲ درجه فارنهایت) و دمای فریزر (۴- فارنهایت) نگهداری شدند. بیلی اظهار داشت: «ما حتی متوجه شدیم که ویروس ها را میتوان بعد از مدت زمانی از منجمد شدن، کشت داد.» محققان گفتند که یافته های آنها قابل توجه است چونکه کروناویروس می تواند در روده تکثیر شود، و فقط در دستگاه تنفسی، که اغلب مردم اثرات آنرا احساس می کنند، تکثیر نمی گردد. محققان دریافتند که ویروس ها در دمای یخچال به خوبی دمای فریزر عمل نمی کنند. این مطالعه بر اهمیت بهداشت دقیق در برداشت، حمل و نقل، بسته بندی و توزیع محصولات غذایی تاکید می کند. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید منبع: minfood.ir 1401/04/30 11:27:09 5.0 از 5 702 تگهای خبر: بسته بندی , بهداشت , دستگاه , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی