نذورات گرم سریعا مصرف شود رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، بر اهمیت مصرف سریع نذورات گرم که خارج از یخچال قرار دارند، تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیدرضا غلامی، ضمن اشاره به لزوم حفظ نکات در طبخ غذای گرم، خاطرنشان کرد: یکی از نکات مهم در سلامت غذای گرم، رعایت بهداشت فردی کسانی است که در تهیه، طبخ و توزیع نذورات، درگیر هستند. از طرفی، رعایت بهداشت محیط طبخ و توزیع غذا هم اهمیت زیادی دارد. وی ادامه داد: با عنایت به گرمای هوا، سفارش می شود غذای گرم بسته بندی، بیشتر از دو ساعت در فضای بیرون، نگه داری نشود. عزاداران هم لازم است در سریع ترین زمان، غذای نذری را میل کرده و یا سریعاً در یخچال نگهداری کنند. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: ظروف یک بار مصرف برای تغذیه و نذورات هم باید مناسب و ترجیحاً ظروف یک بار مصرف گیاهی برای غذا و نوشیدنی گرم و ظروف پلاستیکی نازک برای غذا و نوشیدنی های سرد مورد استفاده قرار گیرد. وی ادامه داد: ظروف یک بار مصرف پلاستیکی، تجزبه پذیر نبوده و تخریب پذیر هستند و امکان دارد مشکلاتی را برای محیط زیست و انسان ها ایجاد کنند. 1401/05/22 09:41:16 5.0 از 5 565 تگهای خبر: بسته بندی , بهداشت , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی