مصرف شیر و لبنیات را در هوای آلوده فراموش نکنید به گزارش مین فود، آلودگی های محیطی می توانند از راه تداخلات انسانی یا پدیده های طبیعی اتفاق بیفتند. آلودگی های محیطی در هوا، مهم ترین عامل خطر در بروز بیماری های تنفسی، ریوی، آسم، پوستی، چشمی و سرطان بوده و به مرور زمان می توانند باعث آلزایمر و پارکینسون شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، منبع آلودگی از حجم کوچک مثل خاکستر سیگار تا حجم بزرگ مثل سوخت ماشین ها و فعالیتهای صنعتی را در برمی گیرد. این ذرات آلوده به مرور زمان سبب بروز بیماری های تنفسی، ریوی و سرطان می شوند. آلودگی محیطی با بیشتر مرگ و میرها ارتباط مستقیم دارد.بر همین اساس کارشناسان تغذیه مصرف شیر و لبنیات کم چرب را به همه گروههای سنی به صورت روزانه و به خصوص افراد تحت خطر در کارخانه ها و معدن ها و همینطور محیط های کاری پرتوزا سفارش می کنند. همانطور که می دانید مکانهای آلوده دارای فلزات سنگین همچون سرب است که به سادگی از راه تنفس بعنوان یک سم وارد بدن می شوند. شیر منبع پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است و این ریزمغذی ها می توانند فلزات سنگین از قبیل سرب را مهار کرده تا در بدن پخش نشوند و از راه ادرار و مدفوع دفع شوند. همینطور مصرف شیر و فراورده های آن سبب نرم شدن مخاط تنفسی می شود.در زیر گروه شیر و لبنیات هرم غذایی توضیح داده شده است: گروه شیر و لبنیات: شامل شیر و فرآورده های آن مانند ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ است. این گروه دارای کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین B۱۲ و B۲ و سایر مواد مغذی بوده و بهترین منبع تأمین کننده کلسیم هستند که برای رشد و استقامت استخوان و دندان ضروریست.میزان سفارش شده مصرف روزانه لبنیات بین دو تا سه واحد است.یک واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا ماست کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر معمولی معادل یک و نیم قوطی کبریت یا یک چهارم لیوان کشک یا دو لیوان دوغ یا یک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه.باید توجه کرد که یک لیوان شیر کم چرب ۲۴۰ سی سی شامل ۱۰۲ کیلو کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، ۱۳ گرم قند، ۲ گرم چربی و حاوی منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم و ویتامین دی، B۱۲ و B۲ است. 1401/09/04 13:20:23 5.0 از 5 264 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس قهوه ریسک صدمه کبدی را در افراد دیابتی کاهش می دهد سنگینی چاقی بر دوش نظام سلامت کشور باورهای اشتباه مردم از نان سنگک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر یخچال خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ جدید و قدیمی طراحی سایت طراحی لوگو فیش حج نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا پربیننده ترین ها صبحانه پرپروتئین به جلوگیری از چاقی کمک می کند خودداری برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران عیسی زاده: تقویت بنیان خانواده منجر به کاهش لطمه های اجتماعی می شود خرید انواع تندیس پربحث ترین ها ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس قهوه ریسک صدمه کبدی را در افراد دیابتی کاهش می دهد سنگینی چاقی بر دوش نظام سلامت کشور نمک عامل فشار خون بالا جدیدترین ها ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس قهوه ریسک صدمه کبدی را در افراد دیابتی کاهش می دهد سنگینی چاقی بر دوش نظام سلامت کشور نمک عامل فشار خون بالا خرید تجهیزات تعمیرگاهی باورهای اشتباه مردم از نان سنگک شناسایی 71 بیمار جدید کرونا در کشور و فوت 2 تن دیگر در شبانه روز گذشته وضعیت کرونا در کودکان در هشتمین موج بهترین سالن های زیبایی کرج 6 ماده غذایی جایگزین ایبوپروفن برای تسکین درد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی