مصرف شیر و لبنیات را در هوای آلوده فراموش نکنید به گزارش مین فود، آلودگی های محیطی می توانند از راه تداخلات انسانی یا پدیده های طبیعی اتفاق بیفتند. آلودگی های محیطی در هوا، مهم ترین عامل خطر در بروز بیماری های تنفسی، ریوی، آسم، پوستی، چشمی و سرطان بوده و به مرور زمان می توانند باعث آلزایمر و پارکینسون شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، منبع آلودگی از حجم کوچک مثل خاکستر سیگار تا حجم بزرگ مثل سوخت ماشین ها و فعالیتهای صنعتی را در برمی گیرد. این ذرات آلوده به مرور زمان سبب بروز بیماری های تنفسی، ریوی و سرطان می شوند. آلودگی محیطی با بیشتر مرگ و میرها ارتباط مستقیم دارد.بر همین اساس کارشناسان تغذیه مصرف شیر و لبنیات کم چرب را به همه گروههای سنی به صورت روزانه و به خصوص افراد تحت خطر در کارخانه ها و معدن ها و همینطور محیط های کاری پرتوزا سفارش می کنند. همانطور که می دانید مکانهای آلوده دارای فلزات سنگین همچون سرب است که به سادگی از راه تنفس بعنوان یک سم وارد بدن می شوند. شیر منبع پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است و این ریزمغذی ها می توانند فلزات سنگین از قبیل سرب را مهار کرده تا در بدن پخش نشوند و از راه ادرار و مدفوع دفع شوند. همینطور مصرف شیر و فراورده های آن سبب نرم شدن مخاط تنفسی می شود.در زیر گروه شیر و لبنیات هرم غذایی توضیح داده شده است: گروه شیر و لبنیات: شامل شیر و فرآورده های آن مانند ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ است. این گروه دارای کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین B۱۲ و B۲ و سایر مواد مغذی بوده و بهترین منبع تأمین کننده کلسیم هستند که برای رشد و استقامت استخوان و دندان ضروریست.میزان سفارش شده مصرف روزانه لبنیات بین دو تا سه واحد است.یک واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا ماست کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر معمولی معادل یک و نیم قوطی کبریت یا یک چهارم لیوان کشک یا دو لیوان دوغ یا یک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه.باید توجه کرد که یک لیوان شیر کم چرب ۲۴۰ سی سی شامل ۱۰۲ کیلو کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، ۱۳ گرم قند، ۲ گرم چربی و حاوی منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم و ویتامین دی، B۱۲ و B۲ است. 1401/09/04 13:20:23 5.0 از 5 608 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه جدیدترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی