بعضی از رژیم های غذایی کم کربوهیدرات ریسک دیابت را کاهش می دهد محققان می گویند؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که رژیم غذایی حیوانی و کم کربوهیدرات با خطر بیشتر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد، در صورتیکه رژیم غذایی گیاهی و کم کربوهیدرات با خطر کمتر مبتلاشدن به دیابت هم راه است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «یلی وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می گوید: «برای پیشگیری از خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ برای افراد سالم بدون پیش دیابت یا دیابت، امکان دارد کمیت کربوهیدرات ها به اندازه کیفیت پروتئین، چربی ها و کربوهیدرات ها مهم نباشد. نکته کلیدی توجه به کیفیت غذا است.» رژیم های کم کربوهیدرات محبوب هستند چونکه مطالعات نشان می دهد که می توانند به سرعت وزن را در عرض ۶ تا ۱۲ ماه کاهش دهند. با این وجود، معلوم نیست که چرا آنها در کاهش وزن بسیار کارآمد هستند یا چگونه بر سلامت طولانی مدت تاثیر می گذارند. رژیم های غذایی کم کربوهیدرات، با افزایش چربی و پروتئین همراه هستند و یک نظریه اینست که این رژیم غذایی منجر به احساس سیری و کاهش گرسنگی می شود. نظریه دیگر اینست که محدود کردن کربوهیدرات ها متابولیسم بدن را زیاد می کند و به کالری سوزی کمک می نماید. حداقل ده ها نوع رژیم غذایی کم کربوهیدرات محبوب وجود دارد، همچون رژیم کتوژنیک که کربوهیدرات ها را بشدت محدود می کند، و رژیم پالئو که بر میوه ها، سبزیجات و گوشت های بدون چربی تاکید دارد. برخی مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات امکان دارد سطح گلوکز خون را در افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت نوع ۲ بهبود بخشد. اما تعداد کربوهیدرات های مصرف شده در این رژیم ها متفاوت می باشد و تاکید بر خوردن چربی ها نگرانی ها را در مورد تأثیر رژیم ها بر سطح کلسترول و سلامت قلب، بوجود می آورد. در این مطالعه، محققان ارتباط بین مصرف کم کربوهیدرات و احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را بررسی کردند که یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی و سکته است. این مطالعات شامل ۲۰۳، ۵۴۱ نفر بود که در مجموع از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۷ تحت نظر بودند. شرکت کنندگان هر چهار سال یک مرتبه پرسش نامه هایی را در رابطه با غذاهایی که می خوردند پر می کردند و تا ۳۰ سال تحت نظر بودند. هیچکدام در ابتدا دیابت نداشتند. داده های اولیه نشان داده است افرادی که در گروه کم کربوهیدرات، بیشتر پروتئین و چربی خویش را از منابع گیاهی دریافت می کنند، ۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند و اگر مصرف قند و سایر کربوهیدرات های تصفیه شده را به حداقل برساند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند. گروه با کمترین مصرف کربوهیدرات که رژیم های غذایی شان بر پروتئین حیوانی و چربی متمرکز است، ۳۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند و اگر در رژیم غذایی شان غلات کامل را هم به حداقل برسانند، ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند. انجمن قلب آمریکا سفارش می کند رژیم غذایی حاوی طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات و منابع سالم پروتئین مانند ماهی و غذاهای دریایی، حبوبات و آجیل، لبنیات کم چرب یا بدون چربی و گوشت بدون چربی را مصرف کنید. منبع: مین فود 1401/09/06 12:21:29 5.0 از 5 412 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی