یک دنیا خواص زنجبیل که باید بدانید آگاهی سلامت؛ مین فود: زنجبیل یکی از قدیمی ترین داروهای گیاهی شفابخش است که از هزاران سال پیش مورداستفاده مردم هند و برخی دیگر از نقاط آسیا بوده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زنجبیل که گیاهی زرد و دارای طبع گرم است؛ یکی از مواد غذایی پرکاربرد نیز شمرده می شود که بیشتر مواقع مورداستفاده اقوام شرق قرار می گیرد و از ریشه آن بصورت خشک شده و یا بصورت پودر و نیز به عنوان نوعی ادویه در غذاهای مختلف و برخی نوشیدنی ها استفاده می شود. فواید زنجبیل در کل، بزاق انسان را تحریک و به تولید صفرا کمک می نماید و از طرف دیگر اثر مثبتی بر روی آنزیم هایی به نام «لیپاز پانکراس» و «تریپسین» برجای می گذارد و موجب پیش گیری از ابتلا به بیماری هایی مانند «سرطان کولون» و یبوست می شود. 1401/10/15 21:33:42 5.0 از 5 413 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سلامت آب های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده با گودی کمر چه باید کرد؟ پربحث ترین ها سلامت آب های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ جدیدترین ها سلامت آب های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی