برنج پخته چگونه سبب مسمومیت ما می شود

متخصص تغذیه عنوان كرد؛

برنج پخته چگونه سبب مسمومیت ما می شود به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه ضمن اشاره به این که برنج پخته بیرون یخچال به علت رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، اظهار داشت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب می شود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، گلبن سهراب اظهار نمود: برنج خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته می شود، این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند. وی ضمن اشاره به این که این باکتری ها در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد در عرض ۲۰ دقیقه دو برابر می شوند، افزود: در نهایت سمی تولید می شود که بعد از مصرف برنج مانده فرد گرفتار اسهال و استفراغ شدید می شود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به این که معمولا علامت های مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت پس از خوردن برنج آلوده دیده می شود، اظهار داشت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که معمولا بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شود. وی افزود: برای جلوگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتی گراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تصریح کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.

1402/02/14
15:09:06
5.0 از 5
317
تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , غذا
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است