آیا خوردن برگ های قرمز رنگ کاهو ضرر دارد متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛ مین فود: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباب مصرف برگ های قرمز رنگ کاهو، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به این که برای هر کدام از ما ممکنست پیش آمده باشد که وقتی کاهو را در یخچال می گذاریم ببینیم برخی از قسمت های برگ یا ساقه به رنگ قرمز یا مسی در آمده باشد، اظهار داشت: این اتفاق عمدتا دو علت دارد، علت اول این که وقتی کاهو برش می خورد یا لطمه می بیند، آنزیمی به نام پلی فنل اکسید از آن آزاد می شود که در مجاورت اکسیژن وارد شده و به سلول های کاهو موجب پلی مریزاسیون ترکیباتی به اسم o-quinone ها می شود که در نهایت موجب تولید رنگدانه های قرمز و قهوه ای در کاهو می شود. وی ادامه داد: علت دوم این است که از بعضی سبزیجات و میوه جاتی که در کنار کاهو نگهداری می نماییم گاز اتیلن آزاد می شود که قرار گرفتن در معرض این گاز هم می تواند موجب قرمز شدن کاهو شود، در نهایت بهتر است بدانید مصرف این کاهوهای تغییر رنگ داده، هیچ مشکلی برای سلامت ما ایجاد نمی نماید. 1402/05/04 08:07:04 5.0 از 5 261 تگهای خبر: تغذیه , درمان , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نانوایی ها نان ساده پخت کنند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی