۸۲ هزار نانوایی در کشور به تدریج نان کامل خواهند پخت مطلق عنوان كرد؛ مین فود: رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، از اجرائی شدن برنامه تولید نان کامل در سطح 82 هزار نانوایی کشور آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمد اسماعیل مطلق، به ارائه مطالب موردبحث در کمیته بهبود کیفیت و سلامت نان پرداخت. وی در این نشست باتوجه به تصویب سند دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رییس جمهور به دستگاه های اجرائی، گفت: یکی از عناوینی که در این سند تاکید ویژه ای به آن شده است، "نان کامل" و "غذای سالم" است که باید به درستی اجرا شود و تمامی دستگاهها وظیفه دارند در این مورد اقدامات لازم را انجام دهند. مطلق اظهار داشت: برای اجرای برنامه "نان کامل"، شیوه نامه ای در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با مشارکت تمامی ذی نقش ها تهیه و نهایی شد و به دستگاه های اجرائی ذی ربط ابلاغ خواهد گردید که دستگاه های مرتبط باید تلاش کنند تا الزامات این شیوه نامه به درستی صورت گیرد. وی افزود: با توجه به این که حدود ۴۰۰ کارخانه آرد در کشور وجود دارد باید تا انتهای سال جاری حداقل یک کارخانه در هر استان آرد کامل تولید نماید. مطلق همین طور اضافه کرد: ۸۲ هزار نانوایی در کشور وجود دارد که به تدریج این نانوایی ها به تولید نان کامل طبق ضوابط وزارت بهداشت و شیوه نامه ای که تهیه شده است، اقدام خواهند کرد. منبع: minfood.ir 1402/08/25 12:27:31 5.0 از 5 229 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی