مصرف اندک کربوهیدرات برای مبتلایان به دیابت نوع 1 مفید می باشد محققان سوئدی می گویند؛ به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که رژیم غذایی کم کربوهیدرات به افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ کمک می نماید تا قند خون خویش را کنترل کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «سوفیا استرن ایزاکسون»، محقق ارشد این مطالعه و متخصص تغذیه در دانشگاه گوتنبرگ سوئد، می گوید: «این مطالعه نشان داده است که یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط سطح قند خون را می کاهد و بیماران می توانند قند خون خویش را در محدوده هدف نگه دارند، که در کاهش خطر صدمه اعضای بدن برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ مفید می باشد.» در دیابت نوع ۱، لوزالمعده انسولین کمی تولید می کند یا اصلاً انسولین تولید نمی کند تا قند خون بتواند بعنوان انرژی وارد سلول ها شود. بدون انسولین، قند خون افزایش خواهد یافت و می تواند سبب صدمه جدی به اندام ها شود. محققان خاطرنشان کردند که برای ایمنی، هر فردی که دیابت نوع ۱ دارد و تغییرات عمده در مصرف کربوهیدرات را در نظر می گیرد، ابتدا باید با عرضه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کند. این مورد بخصوص برای کودکان مبتلا به دیابت نوع ۱ صادق است. برای این مطالعه، محققان به صورت تصادفی ۲۵ مرد و ۲۵ زن مبتلا به دیابت نوع ۱ (میانگین سن: ۴۸ سال) را به یک رژیم غذایی سنتی با کسب ۵۰ درصد انرژی از کربوهیدرات ها یا یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط با کسب ۳۰ درصد انرژی از کربوهیدرات ها اختصاص دادند. همه آنها سطح قند خونشان بالا بود و از سرنگ انسولین یا پمپ انسولین استفاده می کردند. یک دستگاه پایش مداوم قند خون برای ثبت سطح قند خون حداقل هر ۱۵ دقیقه در طول ۱۶ هفته استفاده شد. هر دو رژیم دارای سطوح سالم چربی و کربوهیدرات و شامل سبزیجات، کربوهیدرات های غنی از فیبر، چربی های غیراشباع، آجیل، دانه ها و حبوبات بودند. محققان دریافتند که میزان قند خون برای افرادی که از رژیم غذایی کم کربوهیدرات پیروی می کنند، نسبت به یک رژیم غذایی سنتی با کربوهیدرات بالاتر، به مدت طولانی تری در محدوده هدف کنترل قندخون قرار دارد. همچنین، زمان افزایش قند خون در روز ۸۵ دقیقه کاهش پیدا کرد. ایزاکسون در بیانیه خبری دانشگاه اظهار داشت: «رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط می تواند گزینه درمانی خوبی برای بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۱ با سطح گلوکز بالا باشد. با این وجود، مهم می باشد که رژیم غذایی سالم باشد، با تمرکز ویژه بر کیفیت چربی و کربوهیدرات، و میزان کربوهیدرات ها بسیار کم نباشد.» منبع: مین فود 1402/10/12 09:03:04 5.0 از 5 234 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری جدیدترین ها نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی