مصرف نمک برای سلامت کلیه ها مضر است محققان هشدار می دهند؛ مین فود: تحقیقات جدید تأیید می کند افرادی که همیشه مقداری نمک به وعده های غذایی خود اضافه می کنند، کلیه های شان در معرض خطر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته حتی بعد از آنکه پژوهشگران سایر مسائل سلامت مانند اضافه وزن، ورزش نکردن یا سیگار کشیدن و مصرف نوشیدنی های الکلی را در نظر گرفتند، ثابت شد. دکتر «لو چی»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «نتیجه این یافته ها این است که افزودن نمک به غذاها با افزایش ریسک بیماری مزمن کلیوی در جمعیت عمومی مرتبط می باشد.» چی و همکارانش اخیراً مطالعاتی را منتشر نموده اند که نشان داده است افزودن نمک به وعده های غذایی، احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و طول عمر افراد را می کاهد. در مطالعه جدید، آنها داده های بیش از ۴۶۵۰۰۰ نفر با میانگین سنی ۵۶ سال را تحلیل و بررسی کردند که هنگام ثبت نام، بیماری کلیوی نداشتند. سلامت و سبک زندگی شرکت کنندگان از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۳ مورد پیگیری قرار|گرفت. به گفته پژوهشگران، بیش از ۲۲۰۰۰ مورد بیماری کلیوی در طول دوره مطالعه تشخیص داده شد. در مقایسه با افرادی که هیچ گاه یا به ندرت به غذای خود نمک اضافه می کردند، احتمال ابتلاء به مشکلات کلیوی در افرادی که این کار را انجام می دادند بیشتر بود. این خطر با دفعاتی که افراد از نمک خوراکی استفاده می کردند افزایش می یافت. برای مثال، در مقایسه با افرادی که هیچ گاه نمک مصرف نمی کردند، افرادی که گفتند «گاهی» نمک اضافه می کردند، ۴ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری کلیوی بودند. افرادی که به طور معمول نمک اضافه می کردند، ۷ درصد بیشتر در معرض خطر بودند و کسانی که «همیشه» نمک اضافه می کردند، ۱۱ درصد خطر در آنها افزایش پیدا کرد. محققان خاطرنشان کردند که مسائل فیزیولوژیکی زیادی وجود دارد که مصرف زیاد سدیم را با عملکرد ضعیف کلیه مرتبط می کند، همچون تغییرات هورمونی و افزایش استرس اکسیداتیو در اندام های دوقلو. به گفته پژوهشگران، یافته های آنها از کاهش افزودن نمک به غذاها بعنوان یک راه حل مداخله ای بالقوه برای جلوگیری از بیماری مزمن کلیوی حمایت می کند. منبع: minfood.ir 1402/10/19 13:01:24 5.0 از 5 258 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جدیدترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی