مراقب نمک پنهان در مواد غذایی باشید اسماعیل زاده هشدار داد؛ مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به موادغذایی که نمک پنهان دارند، هشدار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، درباب میزان نمک مصرفی روزانه، اظهار داشت: یک فرد سالم باید در طول روز بین ۳ تا ۵ گرم نمک مصرف کند که این مقدار فقط نمکی که ما به غذا اضافه می نماییم، نیست، بلکه از کل مواد غذایی که یک فرد در طول روز مصرف می کند، باید دریافت کند که اکثریت مردم از این مساله آگاهی ندارند. وی ادامه داد: نمک از دو عنصر سدیم و کلر تشکیل شده است، سدیم عامل مهمی در حفظ فشارخون است که اگر بیش از حد مصرف شود، فرد گرفتار پرفشاری خون، بیماریهای قلبی و عروقی و پوکی استخوان و بیماریهای کلیوی می شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلان اینکه عوامل اصلی مصرف نمک (سدیم) در رژیم غذایی به بافت فرهنگی و عادات غذایی یک جمعیت بستگی دارد، افزود: سدیم بطور طبیعی در انواع غذاها مانند شیر، گوشت و سبزیجات وجود دارد. همین طور به مقدار زیاد در غذاهای فرآوری شده مانند نان ها، گوشت های فرآوری شده و اسنک و همین طور در چاشنی ها مانند رب، سس گوجه فرنگی، سس مایونز نیز یافت می شود. وی اظهار داشت: در سدیم نیز گلوتامات وجود دارد که به عنوان یک افزودنی غذایی در خیلی از نقاط جهان مثل ادویه همراه نودل استفاده می شود، پس باید برای حفظ سلامتی خودمان حواسمان به میزان مصرف نمک باشد. اسماعیل زاده اشاره کرد: برای طعم دادن به غذا بجای نمک، از ادویه ها و طعم دهنده های دیگری استفاده نمائیم. به عنوان مثال اهتمام نماییم ذائقه خودرا از میل به شوری به سمت میل به ترشی ببریم و لیموترش تازه را جایگزین نمک نماییم. ادویه هایی مانند آویشن، دارچین و سماق نیز گزینه هایی برای این جایگزینی هستند. وی اظهار داشت: اهتمام نماییم بیش از غذاهای تازه استفاده نمائیم و مصرف مواد غذایی نمک سود شده مانند خیارشور، کلم شور، ماهی شور و مانند اینها را که حاوی میزان زیادی نمک هستند به حداقل برسانیم. اگر زیتون و مواد غذایی شور خریدیم بهتر است آب نمک آنها را بگیریم و خوب بشوییم تا طعم شوری از بین برود، سپس آنها را مصرف نماییم. 1402/11/07 09:22:27 5.0 از 5 293 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی