كاهش ریسك بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب محققان فنلاندی توصیه می كنند؛ مین فود: محققان عنوان می كنند مصرف چهار وعده ماهی چرب در هفته به افزایش میزان كلسترول خوب و پیشگیری از بیماری قلبی كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داد ماهی های چرب باعث افزایش اندازه و تركیب لیپید ذرات HDL (كلسترول خوب) در افراد مبتلا به اختلال متابولیسم گلوكز می گردد. همچنین مصرف روزانه ۳۰ ml روغن كاملینا در كاهش ذرات مضر كلسترول بد یا LDL مفید است؛ روغن كاملینا سرشار از اسید آلفا-لینولنیك است كه یك اسیدچرب امگا۳ ضروری به حساب می آید. لیپوپروتئین LDL پیش عامل مبتلا شدن به LDL است. مطالعات قبلی نشان داده اند كه اسیدهای چرب امگا۳ با زنجیره طویل كه در ماهی یافت می شوند دارای تاثیر مفیدی بر اندازه و تركیب لیپوپروتئین هستند. به گفته محققان دانشگاه فنلاند شرقی، هر دو این تغییرات باعث كاهش ریسك بیماری های قلبی-عروقی می شوند. در این مطالعه، تیم تحقیق حدود ۱۰۰ مرد و زن فنلاندی را در رده سنی ۴۰ تا ۷۲ سال كه مبتلا به اختلال متابولیسم گلوكز بودند، مورد بررسی قرار دادند. شركت كنندگان مطالعه به صورت تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند و به مدت ۱۲ هفته خوراكی تعیین شده را مصرف كردند: گروه روغن كاملینا، گروه ماهی چرب، گروه ماهی كم چرب، و گروه كنترل. به گفته محققان، افراد در گروه روغن كاملینا و گروه ماهی چرب دارای میزان بالاتر كلسترول HDL و میزان كمتر كلسترول LDL بودند، اما در گروه مصرف كننده ماهی كم چرب تغییراتی در تعداد، اندازه یا تركیب ذرات لیپوپروتئین مشاهده نشد. 1397/02/08 13:22:30 5.0 از 5 5180 تگهای خبر: كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف ماهی در طول حاملگی برای جنین پرفایده است آب گوجه فرنگی ریسك بیماری های قلبی را می كاهد گنجاندن گردو در رژیم غذایی بهترین راهكار كاهش كلسترول مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی