محققان ژاپنی می گویند؛

افزایش ریسك بیماری قلبی و دیابت با تندخوری غذا

افزایش ریسك بیماری قلبی و دیابت با تندخوری غذا به گزارش مین فود به قول محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین كننده ریسك بیماری قلبی، سكته و دیابت در افراد باشد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق تحقیقات اولیه، افرادی كه آهسته تر غذا می خورند كمتر در معرض مبتلا شدن به سندروم متابولیك قرار دارند. سندروم متابولیك مجموعه ای از مشكلات از جمله فشارخون بالا، دیابت، چاقی و میزان غیرعادی كلسترول است كه ریسك بیماری قلبی، دیابت و سكته را در فرد چندین برابر می كند.
از سوی دیگر، سریع غذاخوردن ممكن است باعث بروز نوساناتی در قندخون شود كه می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.
به گفته محققان هرچقدر غذا آهسته تر خورده شود سلامت و تناسب اندام بهتر تحت كنترل خواهد بود.
تیمی از محققان دانشگاه هیروشیما ژاپن ۶۴۲ مرد و ۴۴۱ زن با میانگین سنی ۵۱. ۲ سال را در سال ۲۰۰۸ بررسی كردند. هیچ یك از این افراد مبتلا به سندروم متابولیك نبودند.
شركت كنندگان برپایه سرعت معمول غذاخوردن شان به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی یا سریع.
پنج سال بعد، محققان شركت كنندگان را مورد ارزیابی مجدد قرار دادند.
محققان دریافتند افرادی كه سریع غذا می خوردند در مقایسه با افرادی كه عادی (۶. ۵ درصد) و آهسته (۲. ۳ درصد) غذا می خوردند، بیشتر (۱۱. ۶ درصد) در معرض مبتلا شدن به سندروم متابولیك قرار داشتند.
همچنین غذا خوردن سریع با اضافه وزن بیشتر، اندازه بیشتر دور كمر و قندخون بالاتر مرتبط بود.
به گفته محققان، شیوه جویدن آهسته غذا به مغز اجازه می دهد تا سیگنال های سیری را دریافت كرده كه به معنای توقف زودتر از غذا خوردن است، در نتیجه فرد كمتر دچار اضافه وزن می گردد.
 

1396/09/07
00:21:19
5.0 / 5
196
تگهای خبر: غذا , چاقی , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است

مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی