كاهش ریسك سكته با مصرف سبزیجات پهن برگ مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود مطالعه جدید نشان داده است مصرف سبزیجات پهن برگ راه جدیدی برای كاهش استرس و كاهش ریسك تجربه سكته است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق یافته های جدید افرادی كه سبزیجات پهن برگ بیشتری می خورند ۶۴ درصد كمتر در معرض بروز سكته مغزی قرار دارند. محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال كه خونریزی مغزی را تجربه كرده بودند بررسی كردند. سكته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سكته ها را در این مطالعه شامل می شد. ۹۳.۹ درصد سكته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیكه ۷.۲ درصد این نوع سكته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار كمی ناشی از سایر مشكلات پزشكی یا مصرف داروست. محققان عنوان می كنند افرادی كه سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج، كاهو و كلم مصرف می كنند كمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت. همچنین محققان اذعان می كنند ریسك بروز سكته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل كار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان كلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است. 1397/11/28 16:12:38 5.0 از 5 5163 تگهای خبر: بیمار , پزشك , دارو , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی