كاهش ریسك سكته با مصرف سبزیجات پهن برگ

مطالعات نشان می دهد؛

كاهش ریسك سكته با مصرف سبزیجات پهن برگ به گزارش مین فود مطالعه جدید نشان داده است مصرف سبزیجات پهن برگ راه جدیدی برای كاهش استرس و كاهش ریسك تجربه سكته است.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق یافته های جدید افرادی كه سبزیجات پهن برگ بیشتری می خورند ۶۴ درصد كمتر در معرض بروز سكته مغزی قرار دارند.
محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال كه خونریزی مغزی را تجربه كرده بودند بررسی كردند. سكته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سكته ها را در این مطالعه شامل می شد.
۹۳.۹ درصد سكته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیكه ۷.۲ درصد این نوع سكته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار كمی ناشی از سایر مشكلات پزشكی یا مصرف داروست.
محققان عنوان می كنند افرادی كه سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج، كاهو و كلم مصرف می كنند كمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.
همچنین محققان اذعان می كنند ریسك بروز سكته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل كار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان كلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است.

1397/11/28
16:12:38
5.0 / 5
77
تگهای خبر: بیمار , پزشك , دارو , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است