كاهش ریسك مبتلاشدن به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز محققان چینی می گویند؛ مین فود: بگفته محققان، مصرف سبزیجات خانواده آلیوم كه شامل پیاز، سیر، تره فرنگی و موسیر هستند، با كاهش ریسك مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ مرتبط هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات محققان دانشگاه پزشكی چین نشان داده است مصرف میزان بالا سبزیجات آلیومی ریسك مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ را تا ۷۹ درصد می كاهد. «ژی لی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نكته حائز اهمیت در این تحقیق این است كه هر چقدر مصرف سبزیجات آلیومی بیشتر باشد، میزان حفاظت در مقابل سرطان روده بزرگ بیشتر خواهد بود.» وی در ادامه می افزاید: «به طوركلی یافته های فعلی نشان داده است كه چقدر پیشگیری اولیه از مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ بوسیله تغییر در سبك زندگی مهم می باشد.» در این مطالعه، ۸۳۳ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ با ۸۳۳ بیمار فاقد این بیماری مقایسه شدند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان روده بزرگ یكی از شایع ترین سرطان ها در سراسر جهان است بطوریكه در سال ۲۰۱۸، ۱.۸۰ میلیون مورد مبتلاشدن به این سرطان و ۸۶۲ هزار مرگ ناشی از این سرطان در جهان وجود داشته است. به گفته محققان سبزیجاتی كه در خانواده آلیوم ها قرار دارند، می توانند خطر مبتلاشدن به سرطان معده و روده را كاهش دهند. مزایای این سبزیجات به سبب وجود تركیبات سولفوری است. بااینكه مكانیسم دقیق این تركیبات هنوز معین نمی باشد اما فرضیه ها بر این اصل استوار است كه پیاز دارای موادی است كه از رشد تومورها جلوگیری می كند. این سبزی پرخاصیت منبع خوبی از آنتی اكسیدان و ویتامین C است كه موجب می شود بدن افراد با رادیكال های آزاد روبرو شود. 1397/12/09 16:27:11 5.0 از 5 4998 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی